Στο Γκάζι εντοπίστηκε ο τράπερ – Τι ισχυρίστηκε για τα όπλα

Την προσαγωγή του τράπερ,  ο οποίος πόζαρε επιδεικτικά στον φακό, έχοντας περασμένα τρία πιστόλια στη ζώνη του, ενώ διασκέδαζε μέσα σε ένα κλαμπ, έκαναν άνδρες του τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο τράπερ εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας κοντά στο μαγαζί στο Γκάζι, όπου βρισκόταν όταν τραβήχτηκαν τα στιγμιότυπα με τα όπλα.

Στα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς, ο τράπερ αρνείται ότι τα όπλα είναι αληθινά. Ισχυρίζεται ότι ήταν ψεύτικα και χρησιμοποιήθηκαν για το βιντεοκλίπ που γύριζε στο εν λόγω μαγαζί.

“Τα όπλα δεν είναι αληθινά. Πήγα στο μαγαζί για να γυρίσω βιντεοκλίπ. Μου τα έδωσαν οι άνθρωποι για το γύρισμα” υποστήριξε.

Οι εικόνες με τα όπλα στη ζώνη του τράπερ

Οι εικόνες με τον ίδιο να ποζάρει με τα όπλα που παρουσίασε το enikos.gr, έκαναν τον γύρο των social media χθες.

Γύρω του βρίσκονται δεκάδες άλλα άτομα, εκείνος όμως όχι μόνο δεν φαίνεται να ενοχλείται από την παρουσία τους, αλλά δείχνει να υπερηφανεύεται για τα όπλα που φέρει πάνω του. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι το ένα από τα πιστόλια είναι usp compact, με σφραγίδα του έχει μεγάλη ομοιότητα με αυτήν που φέρουν τα υπηρεσιακά όπλα της ΕΛ.ΑΣ.

 

ράπερ

ράπερ

Χθες έγινε γνωστό ότι η αστυνομία θα πραγματοποιήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι πρόκειται για υπηρεσιακό όπλο και πώς βρέθηκε στην κατοχή του. Στο πλαίσιο αυτό, θα καλέσει τον γνωστό ράπερ για να δώσει εξηγήσεις. Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να πρόκειται για ρέπλικες.

Σημειώνεται ότι το βίντεο ανέβηκε στα social media του ράπερ και στη συνέχεια κατέβηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ