Προσήχθη ο τράπερ που πόζαρε με όπλα μέσα σε κλαμπ

Στην προσαγωγή του τράπερ,  ο οποίος πόζαρε επιδεικτικά στον φακό, έχοντας περασμένα τρία πιστόλια στη ζώνη του, ενώ διασκέδαζε μέσα σε ένα κλαμπ, προχώρησαν οι Αρχές.

Το βίντεο που ανέβηκε στα social media με το ένα εκ των όπλων να μοιάζει με υπηρεσιακό της Αστυνομίας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Στις εικόνες που παρουσίασε το enikos.gr διακρίνεται ο ράπερ να ποζάρει επιδεικτικά στον φακό, έχοντας περασμένα τα τρία πιστόλια στη ζώνη του.

Γύρω του βρίσκονται δεκάδες άλλα άτομα, εκείνος όμως όχι μόνο δεν φαίνεται να ενοχλείται από την παρουσία τους, αλλά δείχνει να υπερηφανεύεται για τα όπλα που φέρει πάνω του.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι το ένα από τα πιστόλια είναι usp compact, με σφραγίδα του έχει μεγάλη ομοιότητα με αυτήν που φέρουν τα υπηρεσιακά όπλα της ΕΛ.ΑΣ. Γι’ αυτό και η αστυνομία θα πραγματοποιήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι πρόκειται για υπηρεσιακό όπλο και πώς βρέθηκε στην κατοχή του. Στο πλαίσιο αυτό, θα καλέσει τον γνωστό ράπερ για να δώσει εξηγήσεις. Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να πρόκειται για ρέπλικες.

Σημειώνεται ότι το βίντεο ανέβηκε στα social media του ράπερ και στη συνέχεια κατέβηκε.

ράπερ

ράπερ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ