Στην Αράχωβα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών για τον βασανισμό και τον θάνατο του χάσκι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του άγριου βασανισμού και του θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, με απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετέβη σήμερα (07/12) κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διερευνήσει σε βάθος το περιστατικό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, με την εμπειρία του σε ανάλογες υποθέσεις, θα συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της πρωτοφανούς κτηνωδίας.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κηδεμόνας του αδικοχαμένου Όλιβερ κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς προέκυψαν στοιχεία για τα οποία κρίθηκε σκόπιμο να δώσει διευκρινίσεις.

Ο λόγος που έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση ο ιδιοκτήτης του σκύλου, είναι γιατί οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει βίντεο από την περιοχή, στα οποία φαίνεται ότι ο Όλιβερ κυκλοφορεί μόνος του και ελεύθερος και στις 24-25-26 Νοεμβρίου, γεγονός το οποίο έρχεται σε αντιπαράθεση με τα όσα τους είχε δηλώσει ο κηδεμόνας του σκύλου. Ο ίδιος είχε αναφέρει πως ο Όλιβερ ήταν πάντα μέσα στο σπίτι και δεν έβγαινε ποτέ μόνος του έξω, παρά μόνο μία ημέρα που έφυγε και επέστρεψε στις 27 του μηνός, στην φρικτή κατάσταση που βρέθηκε.

Εκτός από αυτό, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει τόσο από τον ιδιοκτήτη, όσο και από γείτονες της περιοχής, να καταθέσουν εγγράφως και ενόρκως, εάν υπήρχαν ποτέ κάμερες στα σπίτια τους ή όχι.

Δεν θα γίνει εκταφή

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο αδικοχαμένος Όλιβερ δεν θάφτηκε από τον ιδιοκτήτη του, οπότε δεν τίθεται ζήτημα εκταφής του ζώου. Μάλιστα, φέρεται ο ίδιος ή κάποιος φίλος του να πέταξε τη σορό του σε χωράφι, μέσα σε μία σακούλα.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι το μόνο που βρέθηκε από τον σκύλο στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του, είναι κάποια οστά και δέρμα από το σώμα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ