Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι δήλωσε ο συνήγορός του μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα.

Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά στο αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Ο ανακριτής έδωσε προθεσμία έως τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στον πρώην παρουσιαστή, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ μέχρι τότε θα κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δάκουρας σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Ο εισαγγελέας που εξέτασε τη δικογραφία έκρινε ότι έπρεπε να ασκήσει ποινική δίωξη για την κακουργηματική μορφή της πράξης. Ο ισχυρισμός του  (σ.σ. πελάτη μου) είναι αυτός ο οποίος έχει καταγραφεί από την πρώτη στιγμή ότι αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος του. Έχει λήξει εδώ και χρόνια»

Χριστούγεννα στο κρατητήριο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Χριστούγεννα στο κρατητήριο θα περάσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο πρώην παρουσιαστής ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα σχετικά με την υπόθεση ανάρτησης «ροζ βίντεο» και φωτογραφιών στο διαδίκτυο με πρώην συντρόφους του.

Ο παρουσιαστής μέχρι να απολογηθεί  θα παραμείνει υπό κράτηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ