Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος – Παραμένει υπό κράτηση

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Ο ανακριτής έδωσε προθεσμία έως τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στον πρώην παρουσιαστή, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ μέχρι τότε θα κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, ο τηλεπαρουσιαστής οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης, όπου πέρασε τη νύχτα. Έφτασε στα Δικαστήρια λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι, με τους αστυνομικούς να ανεβάζουν τον 58χρονο παρουσιαστή στο γραφείο του εισαγγελέα μέσω του υπόγειου πάρκινγκ τής οδού Πολυτεχνείου, κι όχι από την κεντρική είσοδο του Μεγάρου, επί της 26ης Οκτωβρίου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι κατέθεσε στην Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής που παραδόθηκε την Τετάρτη, έδωσε κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. μόνο για την περίπτωση της γυναίκας η οποία τον κατήγγειλε έπειτα από παρότρυνση του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

“Όντως είχα δημιουργήσει κανάλι στο ίντερνετ το 2019, είχα ανεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο και λίγες μέρες αργότερα το κατέβασα. Για το ότι υπάρχει ακόμα αναρτημένο, δεν έχω ευθύνη εγώ. Δεν προέρχεται από εμένα. Προφανώς, κάποιος άλλος το έχει αναπαράξει. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έχω κάνει και ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ