Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πώς θα κινηθεί η έρευνα για τα “ροζ” βίντεο

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έπειτα και από την εισαγγελική έρευνα και για άλλα “ροζ” βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον σάλο που προκλήθηκε απ’ όσα αποκάλυψε η πρώην σύντροφός του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού, έγιναν γνωστές κι άλλες καταγγελίες για τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού με άλλες κοπέλες, από τον ίδιο. “Είχα εντοπίσει δύο γυναίκες που φαίνονταν στα βίντεο. Η μία ζει έξω και έχει οικογένεια και μου το ξέκοψε και είπε να μην την ενοχλώ, γιατί ο άνδρας της δεν ξέρει. Η δεύτερη μάλλον δεν με πίστεψε”, δήλωσε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που έκανε την αρχική καταγγελία σε βάρος του.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».

Στο πλαίσιο της έρευνας, ζητείται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει, εάν ο παρουσιαστής ανέβασε βίντεο και πόσα είναι αυτά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, θα γίνει έρευνα σε πορνογραφικές ιστοσελίδες του εσωτερικού και του εξωτερικού, ακόμη και σε κανάλια που μπορεί να διατηρεί ο παρουσιαστής σε πλατφόρμες.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να κινδυνεύει με σύλληψη σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση, εάν από την έρευνα διαπιστωθεί ότι ο ίδιος έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο, ακόμα και αν η ανάρτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο, καθώς θεωρείται διαρκές αδίκημα και προβλέπεται αυτόφωρη σύλληψη. Εάν πάλι διαπιστωθεί ότι έχει πάρει και χρήματα γι’ αυτά τα βίντεο, τότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, καθώς θα πρόκειται για κακούργημα.

Σημειώνεται ότι το Ηλεκτρονικό Έγκλημα θα προσπαθήσει να ταυτοποιήσει τα θύματα που φαίνονται σε αυτά τα βίντεο, προκειμένου να καταθέσουν.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.