Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι νέες αποκαλύψεις και η αγωγή από τους “Ράδιο Αρβύλα”

Νέα σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με την πρώην σύντροφό του να προχωρά σε νέες καταγγελίες και αποκαλύψεις για τη “δράση” του παρουσιαστή. Ο 58χρονος φέρεται να είχε δικό του κανάλι στο Διαδίκτυο, όπου επί τουλάχιστον 8χρόνια ανέβαζε βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούσαν εν αγνοία τους νεαρές γυναίκες, όπως καταγγέλλει η ίδια.

Οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διαρροή βίντεο πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Υπενθυμίζεται ότι στον απόηχο των αποκαλύψεων αυτών, το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, την μετατροπή σε κακούργημα από πλημμέλημα που είναι σήμερα, του αδικήματος της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε σχέση με την ερωτική ζωή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρξει επίσης και ειδική επιβαρυντική περίσταση, όταν η πράξη στρέφεται κατά ανηλίκου θύματος.

Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά κατά του πρώην συνεργάτη τους με αγωγή, με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο και η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα“, και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της. Την είδηση αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό, πάνω από 50 γυναίκες” – Τι αποκαλύπτει η πρώην σύντροφός του

Τα όσα ανέφερε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, σοκάρουν.

Η 30χρονη γυναίκα μίλησε για όλα, με λεπτομέρειες, ημερομηνίες, τοποθεσίες. Οι αποκαλύψεις της ακούγονται σοκαριστικές: “Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη  σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δεν φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε.

Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24… “α, είσαι μεγάλη”. Είχε ένα θέμα” τόνισε ενώ αποκάλυψε ότι όσο περνούσε ο καιρός, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε και μεγαλύτερες απαιτήσεις: “Γι’ αυτό χώρισα μαζί του γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες, κάποιες πρώην, και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί”.

Μόλις ηρέμησε από το αρχικό σοκ των αποκαλύψεων άρχισε να ψάχνει και άλλες κοπέλες που εμφανίζονταν στα βίντεο ώστε να κινηθούν νομικά όλες μαζί: “Μόνο με μια κοπέλα είχα επικοινωνήσει και μου είπε “ναι, εγώ είμαι στο βίντεο” και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω. Της είχα στείλει πριν από δύο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη αλλά το αρνήθηκε. Δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα όσες το δούνε να μιλήσουν γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη… γιατί ξέρω ότι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες”.

Η εξομολόγησή της όπως καταγράφεται και στη δικογραφία είναι συγκλονιστική περιγράφει τον 58χρονο ως χειριστικό με ιδιαίτερα ένστικτα: “Έβλεπα ότι και αυτός δεν απολάμβανε την ίδια την πράξη αλλά του άρεσε περισσότερο αυτό, να τραβά βίντεο. Μετά από ένα σημείο δεν ήθελα και του έλεγα… “τι τα θες τόσα;” Και μια φορά του είχα πει και αστειευόμενη “ελπίζω να μην με δω σε κανένα site” και μου είπε “όχι μην είσαι χαζή, θα το γράψω έτσι” και μου είπε έναν άλλο τίτλο, με κορόιδευε μέσα στα μούτρα μου. Τα περισσότερα ήταν με κινητό και κάποια ήταν και με μια βιντεοκάμερα που είχε. Στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι του συνήθως με κάμερα ήταν. Και στο νησί και στην Αθήνα και γενικά όπου βρισκόμασταν τραβούσε με το κινητό”.

“Εγώ δεν τολμώ να βγω από το σπίτι μου και αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος”

Η 30χρονη όμως μίλησε και στη σύζυγο του Στάθη Παναγιωτόπουλου: “Το καλοκαίρι έτυχε να βρεθούμε με τη σύζυγό του και εγώ από ενδιαφέρον και μόνο έπρεπε να την ενημερώσω επειδή αυτός ο άνθρωπος δεν γίνεται να κοροϊδεύει τις γυναίκες έτσι και να κάνει αυτό το πράγμα και να πάρει κι άλλους ανθρώπους στον λαιμό του. Τους πέτυχα στον δρόμο και της είπα αυτός έχει κάνει αυτό, έχει δικαστήριο σε έναν μήνα και αυτός μάλιστα μου απάντησε “δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, δεν είναι δίκαιο. Είναι ποταπό”. Και σηκώθηκε και έφυγε… Πιο πριν πάλι τον Αύγουστο είχε προσπαθήσει να με προσεγγίζει, το έπαιζε καλός, συγγνώμη και σ’ αγαπώ και είσαι η καλύτερή μου φίλη… μου λέει ακόμη θα ‘θελα να σε παντρευτώ και στην ουσία κατάλαβα ότι κοροϊδεύει. Δεν προστάτεψε ούτε την οικογένειά του,  ούτε τους συνεργάτες του ούτε κανέναν. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα, δείχνει μια απάθεια, εγώ δεν τολμώ να βγω από το σπίτι μου και αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος”.

Η ίδια είπε για τους Ράδιο Αρβύλα: “Τα παιδιά με πήραν τηλέφωνο και τους ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ. Μού ζήτησαν αν μπορώ να τους τα πω όλα. Ντράπηκα και ντρέπομαι αλλά τους τα είπα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα. Δεν γνώριζαν τίποτα, αυτό κατάλαβα. Μίλησα και με τον κύριο Κανάκη και με τον κ. Κιούση. Μου είπαν ότι θέλουν να σταθούν δίπλα μου και να με βοηθήσουν… να με βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστώ, να με στηρίξουν ηθικά στα νομικά έξοδα, να βρούμε ειδικούς που ασχολούνται σε τέτοια θέματα. Δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει πραγματικά. Η οικογένειά μου, οι συγγενείς μου, κανένας δεν το γνωρίζει. Είναι ντροπιαστικό ό,τι έζησα. Τους εκτιμώ πάρα πολύ. Εκτιμώ την κίνησή τους. Ο χρόνος θα δείξει”.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Νέα καταγγελία από επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης – Τα sms που της έστελνε

Το φως της δημοσιότητας είδε μία ακόμη καταγγελία, μίας γυναίκας που είναι ελεύθερη επαγγελματίας, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το Star, η γυναίκα επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό και προώθησε τα μηνύματα που της έστελνε ο παρουσιαστής. Η γυναίκα, που είναι πολύ γνωστό πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη και οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταγγέλλει ότι και η ίδια είχε παρενοχληθεί από τον παρουσιαστή. Για ευνόητους λόγους θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της.

Τα μηνύματα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκινούν το 2017, όταν η επιχειρηματίας λαμβάνει ξαφνικά το μήνυμα: “… με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε ;Τι υπέροχος κ…”. Η κοπέλα σοκάρεται και δεν απαντά, θεωρώντας ότι o παρουσιαστής θα σταματήσει. Δέχεται όμως και άλλα μηνύματα. Ένα χρόνο μετά, το 2018, της προτείνει: “Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ”.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει τα μηνύματα ενώ είναι σε σχέση με την κοπέλα που τον κατήγγειλε για τη διαρροή των βίντεο. Τα μηνύματα γίνονται πιο προσωπικά από το 2020 και μετά, σε μία περίοδο που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνωρίζει ότι τον έχει μηνύσει η πρώην σύντροφός του για τη διαρροή του πορνογραφικού υλικού.

“Που είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις” της γράφει το 2020. Μέσα στο 2021, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει δύο τελευταία μηνύματα: “Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω…. άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου”. Το τελευταίο μήνυμα που δέχτηκε, όπως λέει, γράφει: “Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα”.

 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν αποδέχομαι την κατηγορία

Σε παρεξήγηση απέδωσε τη μήνυση της πρώην συντρόφου του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο υπόμνημα που κατέθεσε το 2019.

Η νομική απάντηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου to 2019 στη μήνυση της πρώην συντρόφου του για τη δημόσια διαπόμπευσή της ήταν πέντε γραμμές. «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Όλα είναι μία παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενo στάδιο της ποινικής διαδικασίας», ανέφερε το υπόμνημα του 2019 σύμφωνα με το STAR.

Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας εις βάρος του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel άλλαξε νομική γραμμή.

«Μεταμελήθηκα ειλικρινά και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» ανέφερε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην τηλεοπτική κάμερα μετά τις αποκαλύψεις

Η κάμερα του Alpha εντόπισε τον πρώην συνεργάτη των “Ράδιο Αρβύλα” χθες το βράδυ, αλλά και σήμερα. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να του αποσπάσει κάποια δήλωση σχετικά με τις καταγγελίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας. “Ουδέν σχόλιο” είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και αναχωρήσει. “Δεν θέλω να πω τίποτα”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Η δημόσια δήλωση και η “συγγνώμη”

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, με γραπτή δήλωσή του στην εκπομπή “Πρωινό” ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη.

“Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής:

Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποκαλύψεις για τον μυστικό γάμο στην Αλόννησο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που από την Δευτέρα αποτελεί παρελθόν από τους Ράδιο Αρβύλα, είναι παντρεμένος όπως αποκάλυψε χθες η εκπομπή Tlive.

Μάλιστα, παρά την κατακραυγή μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για διαρροή βίντεο πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, ο ίδιος εθεάθη την Τρίτη σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης να τρώει, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, μαζί με την σύζυγό του.

Σήμερα, η εκπομπή “Mega Καλημέρα”, έφερε στο φως την αγγελία για τον μυστικό γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου που έγινε πριν από 1,5 μήνα στην Αλόννησο.

Η αγγελία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Μακεδονία την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, ενώ ο πολιτικός γάμος έλαβε χώρα την 1η Νοεμβρίου.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Αλοννήσου, ενώ ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με δύο μάρτυρες.

Η σύζυγός του είναι αρκετά νεότερή του και δουλεύει στο καφέ – μπαρ που διατηρεί ο παρουσιαστής στο νησί.

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου δηλώνουν συγκλονισμένοι, ενώ η σύζυγος του Στάθη Παναγιωτόπουλου φέρεται να γνώριζε τις βαριές κατηγορίες πριν τον παντρευτεί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ