Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκάρει νέα καταγγελία – “Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα”

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Άλλη μια παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του Star.

Πρόκειται για μία γυναίκα ελεύθερη επαγγελματία, που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Επικοινώνησε με το κανάλι και προώθησε τα μηνύματα που της έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Η γυναίκα που είναι γνωστό πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη και οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου καταγγέλλει ότι και η ίδια είχε παρενοχληθεί από τον παρουσιαστή. Για ευνόητους λόγους θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της.

Τα μηνύματα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκινούν το 2017, όταν η επιχειρηματίας λαμβάνει ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: «… με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε ;Τι υπέροχος κ…..».

Η κοπέλα σοκάρεται αλλά λόγω της οικογενειακής επαφής που έχουν δεν απαντά, θεωρώντας ότι o παρουσιαστής θα σταματήσει. Δέχεται όμως και άλλα μηνύματα. Ένα χρόνο μετά, το 2018, της προτείνει: «Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει τα μηνύματα ενώ είναι σε σχέση με την κοπέλα που τον κατήγγειλε για τη διαρροή των βίντεο.
Τα μηνύματα γίνονται πιο προσωπικά από το 2020 και μετά, σε μία περίοδο που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνωρίζει ότι τον έχει μηνύσει η πρώην σύντροφός του για την διαρροή του πορνογραφικού υλικού.

«Πού είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις» της γράφει το 2020.

Μέσα στο 2021, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει δύο τελευταία μηνύματα: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω ….. άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου».

«Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ