Σταματόπουλος:Μας δουλεύει ο κ.Παπαθανάσης

Σταματόπουλος:Μας δουλεύει ο κ.Παπαθανάσης

 

«Υπάρχει θέμα στην εφαρμογή το νόμου αναφορικά με την ένταξη των εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ στο ενιαίο μισθολόγιο, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να τους εντάξουμε», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των μέσων σταθερής τροχιάς, Νίκος Παπαθανάσης, προκαλώντας την αντίδραση του Αντώνη Σταματόπουλου.

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που δόθηκαν από το υπουργείο στα οποία αναφέρεται ότι είναι ελάχιστοι οι απεργοί και η πλειονότητα των εργαζομένων λαμβάνει άδειες, ρεπό ή δηλώνουν ασθένεια ώστε να πληρώνονται κανονικά, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε στον Real Fm ότι «η ΣΤΑΣΥ έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον τρόπο που προκηρύσσονται οι απεργίες, καθώς λαμβάνονται αιφνιδιαστικά από τα σωματεία, ενώ απαιτείται συγκεκριμένη διαδικασία».

«Είναι δύσκολο να γνωρίζει η εταιρεία πότε να δώσει την άδεια. Η εταιρεία δεν έχει εικόνα για το πότε θα αποφασίσει κάθε σωματείο να απεργήσει», σημείωσε ο Νίκος Παπαθανάσης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ, Αντώνης Σταματόπουλος, σχολιάζοντας τα στοιχεία του υπουργείου έκανε λόγο για «κατινιές», υπογραμμίζοντας ότι «ο κ. Παπαθανάσης μας δουλεύει».

«Ο κ. Παπαθανάσης μας ζητούσε συνέχεια προθεσμίες ώστε να διαπραγματευτεί την ένταξή μας στο ενιαίο μισθολόγιο με το Υπουργείο Οικονομικών. Μας δούλευε. Τον προκαλώ να βγάλει όλα μας τα εκκαθαριστικά στον αέρα, δεν πάει άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ