Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή τένις: Είχε νοικιάσει σπίτι κοντά στο γήπεδο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον προπονητή τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών.

Σήμερα οδηγείται ενώπιον του ανακριτή ο 34χρονος έπειτα από καταγγελίες γονέων για τη σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, ο 34χρονος είχε νοικιάσει σπίτι σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από τα γήπεδα όπου έκανε τις προπονήσεις. Γείτονές του αποκάλυψαν ότι έβλεπαν ανήλικα παιδιά να μπαινοβγαίνουν είτε μόνα τους είτε μαζί του.

Ο 34χρονος έμενε για ημέρες με τις αθλήτριές του καθώς ταξίδευαν και σε άλλες χώρες για να συμμετάσχουν σε τουρνουά.

Μέχρι την κατάθεσή του στον ανακριτή, ο προπονητής τένις παραμένει κρατούμενος.

Αυτός είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικες αθλήτριες

Ο κατηγορούμενος διατηρεί ακαδημία τένις στα δυτικά προάστια και έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες κορίτσια. Τους τελευταίους δύο μήνες είχε μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών καθώς μια 16χρονη και μια 20χρονη πλέον πρώην αθλήτρια κατέθεσαν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησαν.

Ποδηλάτης και αρνητής

Η δραστηριότητα του προπονητή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρά την αδυναμία του στα αθλήματα καθώς έχει δεκάδες φωτογραφίες από συμμετοχές του σε αγώνες δρόμου και ποδηλάτου.

Όπως φαίνεται από πολλές αναρτήσεις στα social media είναι και αρνητής πανδημίας και του εμβολίου με σχόλια προκλητικά, χαρακτηρίζοντας όσους εμβολιάζονται «πρόβατα», ενώ σε άλλη ανάρτηση αναφέρει: «Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, να δω πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος και θα αποκτήσει φωνή…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ