Σοκάρει η αγριότητα του εγκλήματος στην Κυψέλη—Τα λόγια της άτυχης γυναίκας που της κόστισαν τη ζωή

Το άγριo έγκλημα στην Κυψέλη έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο καθώς ο δράστης έσφαξε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα στη μέση του δρόμου. Το θύμα θέλησε να βάλει τέλος στον παράνομο δεσμό τους και του ζήτησε να χωρίσουν με τον 40χρονο από το Μπαγκλαντές να την κατακρεουργεί χωρίς έλεος.

Η φρικτή δολοφονία έγινε το απόγευμα της Κυριακής 28 Αυγούστου στην οδό Τενέδου στην Κυψέλη. Η 36χρονη από το Μπαγκλαντές εντοπίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη και κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από υπόδειξη του συζύγου της και τις έρευνες αστυνομικών, συνελήφθη ένας 40χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης που της επέφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, ο δράστης εργαζόταν σε διάφορες βιοτεχνίες μαζί με την άτυχη γυναίκα και κάποια στιγμή έκαναν σχέση. Στην κατάθεσή του ο 40χρονος υποστήριξε ότι η 36χρονη του ζητούσε συχνά λεφτά και εκείνος της τα έδινε, επειδή ο σύζυγός της ήταν άνεργος. Επίσης, του έλεγε συνεχώς ότι σκοπεύει να χωρίσει και να φύγει από το σπίτι που έμενε με τον άνδρα της.
Όμως αν και του έταζε ότι θα ζούσαν μαζί σαν νόμιμο ζευγάρι, εκείνος είχε καταλάβει ότι τον κορόιδευε. «Τι θα γίνει θα τον χωρίσεις;» την ρωτούσε κάθε ημέρα … Η 36χρονη του πρότεινε να συναντηθούν την μοιραία Κυριακή από κοντά στο σπίτι της ώστε να το συζητήσουν εκ νέου. «Κατάλαβα ότι με κοροϊδεύει και αγόρασα ένα μαχαίρι, το οποίο πήρα μαζί μου στο ραντεβού που μου έκλεισε».

Ο 40χρονος την περίμενε να κατέβει από το σπίτι για να συζητήσουν για την σχέση τους. Τότε, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, του ανακοίνωσε πως χωρίζουν. «Τέλος εδώ. Δεν θα αφήσω τον άνδρα μου, δεν σε θέλω πια. Χωρίζουμε» ήταν τα τελευταία λόγια της όταν εκείνος έβγαλε το μαχαίρι και την σκότωσε.

Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο, όπου το εντόπισαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Κυψέλη: Αμετανόητος ο δράστης

Ο δράστης επανέλαβε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του, ενώ ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας στην κατάθεσή του δήλωσε άγνοια για την απιστία της γυναίκας του. «Δεν γνώριζα ότι είχαν σχέση, ούτε ότι του έπαιρνε χρήματα. Τον ήξερα, ήταν συμπατριώτης μου αλλά δεν είχα καμία άλλη σχέση μαζί του».

Της έστησε καρτέρι έξω από την πολυκατοικία

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, Ανοιχτή Επικοινωνία, ανέφερε ότι δράστης και θύμα είναι από το Μπαγκλαντές. Όταν η γυναίκα κατέβηκε από την πολυκατοικία, στην οποία διέμενε, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον φίλο του συζύγου της, ο οποίος τη σκότωσε στη μέση του δρόμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ