Σοκ – Τρεις απόπειρες αυτοκτονίας σε μία εβδομάδα στο Αγρίνιο – Μια 15χρονη, μια 19χρονη και μια 30χρονη έφτασαν ένα βήμα πριν το θάνατο

Μία 15χρονη, μία 19χρονη και μία νεαρή γυναίκα γύρω στα 30 έφτασαν στο σημείο να θελήσουν να βάλουν τέλος στην ζωή τους μέσα σε αυτή την εβδομάδα στο Αγρίνιο.

Μάλιστα η τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 12:00 στην περιοχή του Πανεπιστημίου.

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου μία ανήλικη ετών 15 και μία ενήλικη ετών 19 διότι κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Άμεσα και τα δύο περιστατικά αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς, νοσηλεύτηκαν για όσο κρίθηκε αναγκαίο στην νοσηλευτική μονάδα και πήραν εξιτήριο όταν η κατάστασή τους δεν ενέπνεε καμία ανησυχία.

Σήμερα στις 12:00 μία νεαρή γυναίκα θέλησε να βάλει τέλος στην ζωή της απειλώντας πως θα πέσει από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην περιοχή του Πανεπιστημίου.

Άμεσα στο σημείο έφτασε τόσο δύναμη της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής. Αρχικά η νεαρή γυναίκα ήταν ανένδοτη στην όποια επικοινωνία με τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες, αλλά στην συνέχεια ο Διοικητής της Π.Υ Αγρινίου Ευστρ. Πετράκης μαζί με μία Αστυνομικό κατάφεραν να αποτρέψουν την πράξη της γυναίκας και να βγει μόνη της από το διαμέρισμα οδηγούμενη στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Να σημειώσουμε πως η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα.

Σημασία έχει πως και οι τρεις απόπειρες δεν ολοκληρώθηκαν και έτσι και τα τρία άτομα πλέον είναι στη ζωή.ΠΗΓΗ: Agrinioreport.com

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.