Σοκ στην Καβάλα: Άνδρας 20 ετών κρεμάστηκε από ένα δέντρο στη Δομή Προσφύγων

Σοκ στην Καβάλα και συγκεκριμένα στη Δομή Προσφύγων που βρίσκεται εντός του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου προκάλεσε το πρωί της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου 2022 η αυτοκτονία ενός νεαρού φιλοξενούμενου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kavalapost.gr, ο λόγος για έναν 20χρονο από την Ερυθραία, ο οποίος ζούσε στη Δομή τους τελευταίους επτά περίπου μήνες. Ο 20χρονος πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι.

Ο αυτόχειρας ήταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπευθύνων λειτουργίας της Δομής, «ένα χαμογελαστό παιδί, συνεργάσιμος, που βοηθούσε τους πάντες, φιλότιμος και πάντα έδειχνε χαρούμενος». Έτσι, η απόφασή του να θέσει τέλος στη ζωή του, εξέπληξε τους πάντες εντός του Camp.

Ο 20χρονος είχε δηλώσει Χριστιανός στο θρήσκευμα, εργάζονταν, ενώ είχε έτοιμα τα χαρτιά του για να αναχωρήσει για το Βέλγιο στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός προέβη στην αυτοχειρία σε χώρο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην εκκλησία που υπάρχει εντός του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ