Γυναικοκτονία στα Ιωάννινα: “Δεν πέθανε από τα δικά μου χτυπήματα” λέει ο 69χρονος

Σοκάρει την ευρύτερη κοινωνία στα Ιωάννινα όπως και ολόκληρη την Ελλάδα η νέα γυναικοκτονία.

Ο 69χρονος φερόμενος δράστης συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, καθώς κατηγορείται ότι σκότωσε με χτυπήματα την 79χρονη Αμερικανίδα σύζυγό του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου κατέθεσε για πρώτη φορά, ενώ πήρε τριήμερη προθεσμία, καθώς δεν είχε δικηγόρο μαζί του. Έτσι, ο 69χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη. Κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, θα του απαγγελθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς η 79χρονη δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα, σύμφωνα με την Αστυνομία και τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ που έσπευσαν για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και διαπίστωσαν τον θάνατο της ηλικιωμένης.

Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται επί της ουσίας ότι σκότωσε την σύζυγό του και σημειώνει μεταξύ άλλων ότι είχαν κάποιους καβγάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά “δεν πέθανε από τα δικά μου χτυπήματα”. Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχεται ότι την χτύπησε. Αναμένεται η απολογία του.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, σύμφωνα με το ipeirotika.gr, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου της 79χρονης, που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ