Μαντώ Γαστεράτου: Η δεύτερη εγκυμοσύνη της και η πλαστική στήθους που “έβγαλε τα λεφτά της”

Στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία περιμένει το δεύτερό της παιδί. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, ότι δεν ήταν στα σχέδιά της το δεύτερο παιδί, όμως το γεγονός έχει προσφέρει χαρά σε όλη την οικογένεια. Ακόμη, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το ενδεχόμενο να μπει στο «Survivor», ενώ αναφέρθηκε και στην πλαστική στήθους που είχε κάνει.

Σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε ότι “Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και όταν το ανακοίνωσα χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου. Στην αρχή δεν το πίστευα γιατί δεν ήταν κάτι που το είχαμε σχεδιάσει, ήρθε απρόοπτα. Παρόλα αυτά χάρηκα πάρα πολύ. Είναι ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί πλήρως ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη. Τα κιλά αυτή τη φορά με αγχώνουν. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, αλλά στη δεύτερη μου λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσεις. Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο. Αγάπη, απόλυτη και άδολη είναι αυτή που αισθάνομαι τώρα για αυτό το παιδί. Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό μέσω μιας φίλης. Η πρόταση γάμου έγινε σε καλοκαιρινές διακοπές στο εξωτερικό. Έπαθα τέτοιο μούδιασμα, που είχα νιώσει όταν βγήκα Μις Ελλάς».

Σε σχέση με την συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η ραδιοφωνική παραγωγός είπε: «Ήταν δύσκολο στην αρχή να βρούμε τα πατήματά μας. Θυμάμαι στην πρώτη συνάντηση που είχαμε κάνει, έφευγαν καρέκλες. Ο Πέτρος είχε βάλει μια καρέκλα στο κεφάλι και φώναζε στο παράθυρο “δεν θα βγάλω άκρη μαζί σου”, υπήρχε μια ένταση παραπάνω. Τον Πέτρο τον αγάπησα και τον συμπάθησα, όπως και ο ίδιος εμένα και ακόμα επικοινωνούμε στα social media».

Παρακολουθεί το Survivor η Μαντώ Γαστεράτου; Θα συμμετείχε στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης; “Δεν μου έχει γίνει πρόταση από το Survivor, δεν θα πήγαινα. Το παρακολουθώ”, απάντησε η δημοφιλής παρουσιάστρια, ενώ όσον αφορά στη συμμετοχή της στο Nomads η ίδια είπε ότι “ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω συστηματικά ψυχανάλυση”.

Καταλήγοντας, για την πλαστική στήθους που έχει κάνει στο παρελθόν, η Μαντώ Γαστεράτου είπε: «Ήθελα να κάνω αυτή την επέμβαση. Δόξα τω Θεώ που την έκανα. Τα λεφτά της τα έβγαλε, δεν το μετάνιωσα».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Μαντώ Γαστεράτου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ