Σασμός: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς – Αποκαλύψεις για τον ηθοποιό που μπαίνει στη σειρά

O Γιώργος Χριστοδούλου ήταν μία από τις πρώτες επιλογές των συντελεστών της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός». Γι’ αυτό και από πέρυσι τον Απρίλιο, όταν έγινε το δοκιμαστικό, ανυπομονούσαν για τη στιγμή που ο ρόλος του θα εντασσόταν στη σειρά.

Της Νίκης Κώτσου

Αυτή η στιγμή έφτασε και μάλιστα, συνέπεσε με μια πολύ σημαντική περίοδο στην προσωπική ζωή του ηθοποιού, αφού πριν από λίγο καιρό έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου και η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Μαρία Προϊστάκη μόλις απέκτησαν το δεύτερο αγοράκι τους. Ήταν ζευγάρι για επτά χρόνια, όταν το 2019 αποφάσισαν να παντρευτούν. Έναν χρόνο αργότερα έγιναν γονείς και πλέον χαίρονται την ευτυχισμένη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Παθιασμένοι και οι δύο με το θέατρο, μάλιστα, πέρυσι διέθεσαν όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει ως δώρο γάμου για την παραγωγή του έργου «Νυφικό κρεβάτι» στο οποίο συμπρωταγωνίστησαν. Ο θαυμασμός και η σύνδεση που νιώθει για τη σύζυγό του είναι συγκινητικά. «Με τη Μαρία νιώθω πως είμαστε και λειτουργούμε ως ομάδα. Είμαστε μαζί και όχι ο καθένας μόνος του», έχει πει, ενώ για τον ρόλο του πατέρα έχει αναφέρει: «Το παιδί ήταν μια μεγάλη συνειδητοποίηση για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Βίωσα μια μεγάλη αλλαγή: Από εκεί που ήμουν αυτός ο οποίος έλεγε ‘‘ζω για το θέατρο’’, πήγα στο ότι ‘‘η οικογένειά μου με κάνει ευτυχισμένο’’. Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα με όλη μου την ψυχή την οικογένειά μου. Εκεί βρήκα έναν πυρήνα αδιαπραγμάτευτο».

Σασμός: Νέο love story

Το νέο love story του «Σασμού» γεννιέται στα Ιωάννινα, όπου έχει καταφύγει η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη). Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της Realife, η πρώην σύντροφος του Αστέρη (Ορφέα Αυγουστίδη) γνωρίζει τον Σταύρο, ο οποίος έχει υποχρεωθεί να πληρώνει για τις… αμαρτίες του εθισμένου στον τζόγο αδελφού του. Ο Σταύρος (Γ. Χριστοδούλου) ψάχνει επίσης τρόπο διαφυγής, αφού τον πνίγουν τα χρέη, και αναζητεί μαζί με την Αργυρώ το μέρος όπου κανείς δεν θα μπορέσει να τους εντοπίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παράλληλα με το τηλεοπτικό του comeback, ο Γιώργος Χριστοδούλου πρωταγωνιστεί και στον «Κοτζάμπαση του Καστρόπυργου» στο θέατρο «Πορεία», ένα έργο του Μ. Καραγάτση σε διασκευή Θανάση Τριαρίδη και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ