Τάσος Ξιαρχό: Δήλωση-βόμβα για τον Λιγνάδη – “Την ημέρα που με κάλεσε στο σπίτι του, είχε δύο ανήλικα παιδιά εκεί”

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου για τον Δημήτρη Λιγνάδη και για την φορά που τον είχε καλέσει σπίτι του. Ο γνωστός χορογράφος που, όπως είπε, γνωρίζει προσωπικά τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την συμπεριφορά που είχε εκείνη την ημέρα ο Δημήτρης Λιγνάδης, όταν πήγε στο διαμέρισμά του.

“Τον Λιγνάδη τον ξέρω προσωπικά. Ποτέ δεν φαίνεται ποιος μπορεί να είναι ο θύτης. Μπορεί δηλαδή, να μην καταλάβεις ποτέ ότι αυτός ο κύριος ή εκείνη η κυρία μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο. Όποτε μην δείχνουμε μόνο έναν άνθρωπο, να βοηθάμε να βρεθούν και οι υπόλοιποι” είπε και πρόσθεσε:

“Την ημέρα που με κάλεσε στο διαμέρισμά του ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δύο ανήλικα παιδιά εκεί πέρα. Τον ρώτησα και μου είπε ότι τα φιλοξενεί εκεί, γιατί δεν έχουν πού να μείνουν, είναι της γειτονιάς κι ότι είναι από άλλη χώρα. Απλά τύχαινε ένα παιδί να ντυνόταν εκείνη την ώρα… Αλλά επειδή ήμουν 19 χρονών τότε, δεν ήταν έτσι τα πράγματα στο μυαλό μου. Ένιωσα πολύ άβολα και μετά από λίγη ώρα, έφυγα”, κατέληξε, μιλώντας στον ALPHA ο Τάσος Ξιαρχό.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Τάσος Ξιαρχό για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ