Σκότωσε τον άνδρα της

Σκότωσε τον άνδρα της

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 45χρονου, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην περιοχή της Καρύστου Ευβοίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύζυγος του θύματος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Μάλιστα η ίδια είχε ενημερώσει τις Αρχές για τον θάνατο του συζύγου της.

Η 34χρονη συνελήφθη με ένταλμα του Β’ Ανακριτή Χαλκίδας, ενώ από τις Ανακριτικές Αρχές διατάχθηκε η προσωρινή της κράτηση σε Φυλακές.

Συγκεκριμένα, στις 14 Μαρτίου αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, που ειδοποιήθηκαν από την 34χρονη, βρήκαν τον 45χρονο σύζυγό της νεκρό εντός του υπνοδωματίου της οικίας τους, με τραύμα που έφερε στην κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο.

Στο χώρο, από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το παραπάνω όπλο, δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας, τα οποία εξετάσθηκαν εργαστηριακά. Επιπλέον παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Από την πρόοδο της έρευνας, προέκυψε ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του 45χρονου, προκλήθηκε συνεπεία εγκληματικής ενέργειας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και μετά την εξέταση της 34χρονης από τις Ανακριτικές Αρχές, διατάχθηκε η σύλληψή της και η προσωρινή της κράτηση σε Φυλακές.

.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ