Σκιάθος: Ιδιοκτήτης καφέ έδειρε πελάτη – Τον απείλησε με πιστόλι

Τον ξυλοδαρμό του από έναν ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ στη Σκιάθο κατήγγειλε ένας 37χρονος από τον Βόλο. Το επεισόδιο συνέβη το Σάββατο στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 56χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης γρονθοκόπησε στο μαγαζί έναν 37χρονο πελάτη και αφού εκείνος κατάφερε να διαφύγει, τον καταδίωξε με τη μηχανή του και τον παρέσυρε, ρίχνοντάς στον δρόμο.

Ενώ ο 37χρονος ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα, ο 56χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί,

Το επεισόδιο συνεχίστηκε στο σημείο, όπου ο 37χρονος ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα με τον 56χρονο –σύμφωνα με την καταγγελία- να τον εξυβρίζει, απειλώντας τον μάλιστα με πιστόλι.

Ο 37χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, κάνοντας λόγο για εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν διαφορές.

Ο 56χρονος, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Σκιάθου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα προαναφερόμενα καταγγελλόμενα αδικήματα, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή πληροφοριών: taxydromos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ