Σήφης Βαλυράκης: Στο εδώλιο με αμετάκλητο βούλευμα οι δύο ψαράδες – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του πρώην υπουργού

Στο εδώλιο για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη θα καθίσουν με αμετάκλητο βούλευμα οι δύο ψαράδες.

Σήφης Βαλυράκης: Η πρώτη αντίδραση των συνηγόρων της οικογένειας μετά την παραπομπή των κατηγορουμένων σε δίκη

Οι δύο άνδρες που φέρεται να δολοφόνησαν τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριου του 2021 στην Ερέτρια της Εύβοιας παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, αφού το παραπεμπτικό βούλευμα που είχε εκδοθεί στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, κατέστη αμετάκλητο στις 27 Μαρτίου.

Ο ένας εκ των δικηγόρος της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη, ο κ. Μανώλης Φωτάκης, υπογράμμισε ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πραγματικά κίνητρα των φερόμενων δραστών της δολοφονίας του πρώην υπουργού.

Σήφης Βαλυράκης: Για ανθρωποκτονία με δόλο παραπέμπονται σε δίκη οι δύο ψαράδες – Τι αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα

Μάλιστα, ο κ. Φωτάκης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του που οι δύο ψαράδες κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Το χρονικό της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εντοπίστηκε νεκρό το βράδυ της 24 Ιανουαρίου 2021. Νωρίτερα εκείνη την ημέρα είχε ξεκινήσει από την Ερέτρια με το φουσκωτό του προς το νησί των Ονείρων για ψαροντούφεκο. Από την πρώτη στιγμή κάποιοι κατέθεσαν ανέφεραν πως είδαν τον Σήφη Βαλυράκη να διαπληκτίζεται με κάποιους ψαράδες.

Σήφης Βαλυράκης: Δύο χρόνια από τη δολοφονία του – «Δεν μας αποθαρρύνουν οι προσπάθειες να θαφτεί η υπόθεση»

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη οφείλεται σε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στην αριστερή πλάγια τραχηλική χώρα, τραύματα τα οποία προκλήθηκαν από εν λειτουργία προπέλα σκάφους κατά την πτώση του στη θάλασσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ