Σφραγίζουν τον Μπράλο σήμερα οι αγρότες – Κοινό μέτωπο από τα μπλόκα της Φθιώτιδας

Οι αγρότες της Φθιώτιδας αποφάσισαν να σκληρύνουν ακόμα περισσότερο τη στάση τους, παρά τους όποιους φόβους για παρέμβαση του εισαγγελέα.

Σήμερα στήνεται ένα μεγάλο μπλόκο στον κόμβο της Ανθήλης με αγρότες από όλα τα μπλόκα της Φθιώτιδας δήλωσε ο εκπρόσωπος του μπλόκου της Ανθήλης Δημήτρης Δημογιάννης, σύμφωνα με το lamiastar.gr.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κατάστημα της Ανθήλης παρουσία αγροτών από όλα τα μπλόκα.

Την ίδια στιγμή, ο  κύριος Δημογιάννης απάντησε στον Πρωθυπουργό και τα όσα είπε στην βουλή για το αγροτικό ζήτημα.

Ας αφήσουν τα ψέματα και τις κοροϊδίες, είπε, δεν έπεισαν το αγροτικό κόσμο. Οι μάσκες έπεσαν και η κυβέρνηση έδειξε πως με τις μεθόδους της δεν θα λύσει τα προβλήματα των αγροτών.

Σε ότι αφορά στην εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να διαλυθούν τα μπλόκα, ο Δημήτρης Δημογιάννης τόνισε πως η κυβέρνηση αρχικά προσπάθησε να στρέψει εναντίον των αγροτών τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες και όταν διαπίστωσε πως δεν τα καταφέρνει, πέρασε στη δεύτερη φάση, αυτή της τρομοκρατίας.

Οι αγρότες δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πότε θα αποκλείσουν τον κόμβο του Μπράλου, πιθανότατα πάντως θα το κάνουν τις απογευματινές ώρες.

 

Πηγή lamiastar.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Στο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας – ΒΙΝΤΕΟ

Σύσκεψη των αγροτών πριν τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό – ΦΩΤΟ αναγνώστη 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.