Σφίγγουν τον κλοιό οι αγρότες περιμένοντας τον Τσίπρα

Σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν τη διαπραγματευτική τους θέση απέναντι στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση οι αγρότες, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με αμείωτη ένταση.

Οι πιο σκληροπυρηνικές αγροτικές ομάδες όχι μόνο συνεχίζουν τους αποκλεισμούς του εθνικού οδικού δικτύου, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία και στις μεταφορές αγαθών αλλά πλέον προχωρούν και σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων, αποκλείοντας με τρακτέρ τις εφορίες.

Ο αγροτικός κόσμος δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει από την σκληρή γραμμή της ευθείας αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση, επιμένοντας ότι βασική αρχή για την έναρξη ενός διαλόγου είναι η πλήρης απόσυρση της πρότασης Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό.

Συνεχίζουν τα μπλόκα

Οι πολύωροι αποκλεισμοί σε εκατοντάδες σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, είναι καθημερινό φαινόμενο ως μέτρο άσκησης πίεσης στην πλευρά της κυβέρνησης. Οι αγρότες σφίγγουν κάθε μέρα και περισσότερο τον κλοιό, με τα Τέμπη να εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά επ’ αόριστον, αναμένοντας ανταπόκριση στα αιτήματα τους.

Τα διόδια των Μαλγάρων παραμένουν κλειστά ενώ η κατάσταση στον Προμαχώνα είναι έκρυθμη, με τους Βούλγαρους να προχωρούν σε «αντίποινα», αντιδρώντας στους αποκλεισμούς των αγροτών.

Εκατοντάδες νταλίκες με προϊόντα για χώρες της βόρειας Ευρώπης είναι ακινητοποιημένες και τα πιο ευαίσθητα εμπορεύματα είναι πιθανό να κινδυνεύουν.

Διαβάστε επίσης:

Ο διάλογος του Μιχελογιαννάκη με τους αγρότες που μπήκαν στο στούντιο – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλεισμοί και επαρχιακών οδών από τους αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

Αγρότες στα Τρίκαλα φώναξαν συνθήματα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.