Σε ποιο νησί αναζητούν επειγόντως… τζιτζίκια;

Η καλοκαιρινή συντροφιά των τζιτζικιών φαίνεται ότι λείπει από το πανέμορφο νησί της Δονούσας.

Έτσι, κάτοικοι απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους φανατικούς φίλους των τζιτζικιών σε όλη την Ελλάδα, να οπλιστούν με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα και να βοηθήσουν ώστε τα τζιτζίκια να επανέλθουν στη Δονούσα. Δίνουν μάλιστα και σχετικές οδηγίες, ενώ αναφέρουν ότι θα επιβραβεύσουν όσους βοηθήσουν να ξανατραγουδήσουν τα τζιτζίκια στη Δονούσα. 

Σε μήνυμά τους, που δημοσιεύει το Cyclades Voice αναφέρουν χαρακτηριστικά:

“Καλούμε όλους τους φανατικούς φίλους των τζιτζικιών σ’ όλη την Ελλάδα να οπλιστούν με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα ώστα να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας να ξαναφέρουμε τα τζιτζίκια στη Δονούσα… Χρειαζόμαστε μια καλή απόχη και μια μικρή παραλλαγή με κλαδάκια ώστε να πλησιάσουμε κοντά στον ‘τραγουδιστή’ μας και να τον αιχμαλωτίσουμε χωρίς να τον πληγώσουμε. Κατόπιν με ένα μικρό κλαδάκι από το δέντρο θα τον βάλουμε στο κουτί…

Εξορμήστε λοιπόν! Μόλις έρθει η εποχή (Ιούλιος – Αύγουστος) και πιάσετε με την απόχη σας δύο – τρία τζιτζίκια (του αντίθετου φύλου) βάλτε τα άνετα σε ένα κουτάκι και στείλτε τα στη Δονούσα Κυκλάδων – ΤΚ 84300 (υπόψη Πλουμιτσας Φαρατζη). Εμείς μόλις παραλάβουμε τα κουτάκια σας, θα ελευθερώσουμε τα τζιτζίκια”

Τέλος στο μήνυμα αναφέρεται ότι όσοι στείλουν τζιτζίκια θα ανακυρηχθούν επίτιμοι φίλοι της Δονούσας και ένας από αυτούς, με κλήρωση, θα κερδίσει ένα τετραήμερο στο νησί!

ΠΗΓΗ: cycladesvoice.gr

Διαβάστε επίσης 

Τρίτη στον κόσμο η Ελλάδα σε παραλίες με “Γαλάζια Σημαία” – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ