Σε νέες εξετάσεις υποβλήθηκε το λευκό τιγράκι

Σε νέες εξετάσεις υποβλήθηκε το λευκό τιγράκι. Η Χασίγια, μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο, όπου λήφθηκαν δείγματα βιοψίας οστών.

Συνεδριάζει η επιτροπή των κτηνιάτρων για το τιγράκι – Τα νεότερα για την Χασίγια

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου συνεδρίασε η 12μελής επιτροπή κτηνιάτρων που ορίστηκε από το υπουργείο. Εκτιμήθηκαν όλα τα δεδομένα από τις ως τώρα εξετάσεις και την κλινική εικόνα του ζώου και διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του η οποία δεν αποκλείει το γεγονός εμφάνισης σοβαρών επιπλοκών, απειλητικών για τη ζωή του.

Θεωρήθηκε αναγκαία, η άμεση διενέργεια περαιτέρω διαγνωστικών εξετάσεων, οι οποίες θα συμβάλουν καθοριστικά στην ασφαλέστερη τελική διάγνωση και πρόγνωση.

Συγκαλείται Επιτροπή Κτηνιάτρων για το τιγράκι: Γιατί επέλεξαν το όνομα “Χασίγια” – Τι είπε ο Ζαν Ζακ Λεσουέρ στο enikos.gr

Για τον λόγο αυτό, χθες Πέμπτη 30 Μαρτίου, το τιγράκι μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο εντός Αττικής, όπου λήφθηκαν δείγματα βιοψίας οστών. Το ληφθέν βιολογικό υλικό στάλθηκε για ιστοπαθολογικές εξετάσεις στο Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής, του τμήματος Κτηνιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα.

Άμεσα, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, η επιτροπή θα συνέλθει εκ νέου για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την περαιτέρω διαχείριση του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ