Σε μήνυση προχωρά καρδιοπαθής που εγκλωβίστηκε για 22 ώρες στην Αττική Οδό – “Είχε στεγνώσει το μπαλονάκι”

Είχε υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση στην καρδιά και μετακινούταν με ταξί στη δουλειά του.

Για την… Οδύσσεια που πέρασε ένας καρδιοπαθής που διερχόταν με ταξί την Αττική Οδό μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η δικηγόρος Ιωάννα Παναγοπούλου.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε υποβληθεί πριν από λίγες ημέρες σε εγχείρηση για την καρδιά του και γι’ αυτό μετακινούνταν στη δουλειά του με ταξί, για να μην επιβαρύνει την υγεία του» ανέφερε η κα Παναγοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι ο άνθρωπος παρέμεινε στο ταξί για 22 ώρες.

«Κανείς δεν τους έδωσε μια στοιχειώδη βοήθεια και οι άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν μόνοι τους» σημείωσε η κα Παναγοπούλου, ενώ μιλώντας για την υγεία του πελάτη της τόνισε πως όταν έφτασε έπειτα από ώρες στο νοσοκομείο, «του είπαν ότι είχε στεγνώσει το μπαλονάκι που είχε στην καρδιά από τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή».

«Αν δεν απεγκλωβιζόταν και δεν έσπευδε στο νοσοκομείο, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα» συμπλήρωσε.

«Είναι χιλιάδες οι πολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό ή άλλους δρόμους και υπέστησαν πολύωρη ταλαιπωρία και ήδη έχουν επικοινωνήσει δεκάδες για να υποβάλουν μήνυση» σημείωσε η δικηγόρος Ιωάννα Παναγοπούλου.

«Δεν προέχει γι’ αυτόν το οικονομικό, η αποζημίωση για την ηθική βλάβη, αλλά η δικαίωσή του» πρόσθεσε η κα Παναγοπούλου, η οποία πρόσθεσε πως υπάρχει και μια περίπτωση εταιρικού οχήματος, τύπου βαν, με έξι εργαζόμενους που εγκλωβίστηκαν για ώρες χωρίς να πάρουν ούτε ευρώ για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Μάλιστα, όπως σημείωσε η δικηγόρος, το ταξίμετρο έγραφε κανονικά όσο παρέμενε εγκλωβισμένο το όχημα στην Αττική Οδό, φτάνοντας έως και τα 380 ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ