Σχοινάς: Η ληστεία, το μυστικό του γάμου του και η απόφαση να μείνει σπίτι για το παιδί του – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλυπτικός ο Διονύσης Σχοινάς σε συνέντευξή του στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ελευθερία που νιώθει ο καθένας μέσα στη σχέση, είναι το μυστικό του γάμου του με την Καίτη Γαρμπή, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής το βράδυ της Τετάρτης.

“Μας χώρισαν δισεκατομμύρια φορές. Έπαιζαν στοιχήματα ότι θα χωρίσουμε. Είμαστε 23 χρόνια παντρεμένοι. Ποτέ δεν φτάσαμε σε σημείο να χωρίσουμε. Αν πει ο ένας ότι θέλει να χωρίσουμε, ο άλλος θα σκάσει στα γέλια” ανέφερε.

“Όταν δεν είχα δουλειά, η Καίτη δεν με άφησε να νιώσω άσχημα. Μέχρι 5 χρονών εγώ μεγάλωσα το παιδί. Επειδή ήταν μεγαλύτερο το βεληνεκές της Καίτης, έπρεπε να δουλέψει η Καίτη” είπε ο τραγουδιστής διευκρινίζοντας πως δεν ήθελε να μεγαλώσει μια ξένη κοπέλα το παιδί του.

“Για το οικονομικό πάω και της λέω «τα λεφτά σου λεφτά σου, τα λεφτά μου λεφτά μου, είσαι σε άλλη φάση». Έρχεται μετά από 2 χρόνια η Καίτη και μου λέει «Όλα μαζί, δεν με νοιάζει που έχω περισσότερα λεφτά. Είσαι ο άντρας μου, σε έχω κόψει πώς είσαι, όλα μαζί”.

Αναφερόμενος στη ληστεία στο σπίτι τους ο Διονύσης Σχοινάς τόνισε πως δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα. “Δεν μου έχει φύγει ακόμα (σ.σ. η ληστεία), δεν το πιστεύεις ότι μπορεί να σου συμβεί αυτό. Ήμουν εγώ και το παιδί μέσα, το παιδί κοιμόταν κι εγώ είχα έρθει 15 λεπτά πριν την Καίτη. Ήρθε η Καίτη και μπήκαν μαζί της μέσα. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα 5 λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου, κάτι με τον γιο μου και να το δω μπροστά στα μάτια μου; Και λέω «παιδιά εκεί είναι το πράγμα, ελάτε να σας φτιάξω». Να βλέπεις από την κάμερα ότι ανεβαίνει η Καίτη με τέσσερις τύπους! Το είδα και κατέβηκα κατευθείαν κάτω. Αυτό δεν φεύγει. Πήγαμε σε μια πολύ καλή μας φίλη που ασχολείται με τον βιοσυντονισμό, η ίδια μου έκανε πολύ καλό όταν έχασα τον αδελφό μου».

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ