Ρούλα Πισπιρίγκου: “Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα” – Τι είπε στους γιατρούς μια μέρα πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα

“Καταπέλτης” είναι το διαβιβαστικό της αστυνομίας για την Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Τζωρτζίνας

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, το επεισόδιο της άτυχης Τζωρτζίνας εξελίχθηκε ραγδαία, σύμφωνα με την έρευνα. Κανένας από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές δεν χορήγησε στο παιδί κεταμίνη.

“Η μητέρα ήταν συνεχώς παρούσα και κοντά στο παιδί, ήταν εκείνη ήταν που ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο, τεχνηέντως ρώτησε για τις κάμερες και δήλωσε ότι γνωρίζει να χορηγεί τα φάρμακα μέσω γαστροστομίας” αναφέρεται στο διαβιβαστικό.

“Στις 28 Ιανουαρίου μία ημέρα πριν το παιδί πεθάνει, η μάνα είπε στους γιατρούς πως αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα. Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα”, προστίθεται στο αποκαλυπτικό έγγραφο. Αυτό το επεισόδιο ήταν που τελικά οδήγησε στον θάνατο της 9χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα λεγόμενα της μάνας έκαναν αίσθηση στους γιατρούς, γιατί από τα δεδομένα που είχαν τίποτε δεν προμήνυε ένα μεγάλο επεισόδιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Παίδων τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά την αποχώρηση του πατέρα, του Μάνου Δασκαλάκη. Όταν εκδηλώθηκε το τελευταίο επεισόδιο της Τζωρτζίνας, εκείνη ήταν ψύχραιμη κατά τη διάρκεια των απεγνωσμένων προσπαθειών των γιατρών να σώσουν το παιδί.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ