Πάτρα: “Όταν μου χτυπήσατε την πόρτα έψαξα στη google την κεταμίνη” – Τι ισχυρίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνήθηκε πεισματικά τις κατηγορίες στη συζήτηση που είχε με τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μάνα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, αμφισβητεί ακόμη και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

«Με τι ιδιότητα με φέρατε εδώ;» φέρεται να ρώτησε η Πισπιρίγκου όταν οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αφού της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;
Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.
Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, γκούγκλαρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στην διάρκεια των συνομιλιών των αστυνομικών με την Ρούλα Πισπιρίγκου η ίδια ήταν ψύχραιμη και η έδινε κανονικά απαντήσεις, ήταν επικοινωνιακή, ενώ ελάχιστες φορές κατέβασε το κεφάλι. Παράλληλα, δεν είχε συναισθηματικές εκρήξεις, ενώ όπως επισημαίνουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ήρθαν σε επαφή μαζί της η συζήτηση επικεντρώθηκε όχι στο παιδί της, αλλά στην δική της κατάσταση. Επιπλέον ζήτησε να μιλήσει με τον σύζυγό της και τους συγγενείς αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ