Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης είναι φοβισμένος; – Η μαρτυρία που θέλει την Ρούλα Πισπιρίγκου να τον έψαχνε στην Αθήνα

Φοβισμένος είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Συγγενικά του πρόσωπα προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να πάει μόνος του στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει όσα γνωρίζει για να βοηθήσει στο έργο των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, μία περίεργη μαρτυρία που κυκλοφορεί σε γνωστή πλατφόρμα στο διαδίκτυο είναι αυτή που έχει θορυβήσει τον Μάνο Δασκαλάκη. Πρόκειται για την μαρτυρία ενός άνδρα, ο οποίος ισχυρίζεται πως εργάζεται στην συνοδεία υψηλών προσώπων και έχει επαφές στην αστυνομία.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου τον κάλεσε στο σπίτι του όπου εκεί συνάντησε την Ρούλα Πισπιρίγκου και την αδελφή της, οι οποίες του ζήτησαν προστασία καθώς δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι γιατί φοβόντουσαν για την ζωή τους.

Με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον στο Ανθρωποκτονιών για να μάθω πώς εξελίσσεται η υπόθεση” ακούγεται να λέει. “Είχε μάθει από κάπου, πως αν πήγαινε στη ΓΑΔΑ, θα ομολογούσε σε 15 λεπτά” αναφέρει σε άλλο σημείο.

“Το τρίτο πράγμα που με ρώτησε ήταν αν έχω ανθρώπους, να μπορέσω να βρω που μένει ο Μάνος στην Αθήνα”. Τα λεγόμενα του συγκεκριμένου άνδρα φέρεται να έχουν θορυβήσει τον Μάνο Δασκαλάκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ