Πάτρα: Όταν ο γάμος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έγινε πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο στις τοπικές εφημερίδες της Πάτρας είχε γίνει ο γάμος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Νέες πληροφορίες έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τη ζωή του ζευγαριού και για την 33χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

«Οι ματιές τους συναντήθηκαν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Εκεί ένιωσαν το πρώτο τους σκίρτημα και λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή τους ο καρπός του έρωτά τους» έγραφε το ολοσέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας “Η Γνώμη” με τίτλο “Γκολ στην ευτυχία”.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 2014 ενώ φωτογράφιση είχε γίνει ακόμη και στο τέρμα του γηπέδου, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να “σκοράρει στην καρδιά του Μάνου” και την μικρή Τζωρτζίνα να κρατάει την μπάλα.

Ο 30χρονος θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Πάτρας και η αγάπη της οικογένειας για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλη, που την εμφύσησαν και στην πρωτότοκη κόρη τους την Τζωρτζίνα.

«Μεγαλώνοντας δεν είχα ταλέντο να παίξω μπάλα, αλλά έγινα διαιτητής και κάπως έτσι, μέσα στο γήπεδο των προσφυγικών γνώρισα τον Μάνο Δασκαλάκη και όλος μας ο γάμος ήταν ένα μεγάλο γήπεδο. Έπειτα έγινα γιατρός γηπέδων, γιατί δεν μπορούσα να απέχω ούτε έγκυος», έγραφε τότε η εφημερίδα.

Μάλιστα ανάρτησε και σχετική φωτογραφία με την ίδια να κάθεται στον πάγκο της ομάδας έχοντας το ιατρικό βαλιτσάκι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ