Πάτρα: “Καμία αμφιβολία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χορήγησε τις ουσίες στην Τζωρτζίνα” – Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τα τρία νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και η μητέρα οδηγείται αυτή την ώρα στην ΓΑΔΑ.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτή που χορήγησε τις θανατηφόρες ουσίες στην 9χρονη Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στο enikos.gr.

Οι ίδιες πηγές, υπογραμμίζουν ότι από τη δικογραφία τεκμηριώνεται με απόλυτο τρόπο το πώς χορηγήθηκαν οι ουσίες στην άτυχη Τζωρτζίνα, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο όταν και κατέληξε τον Ιανουάριο. Και ότι, επίσης, τεκμηριώνεται πως η μητέρα ήταν η μόνη που βρισκόταν σε θέση να τις χορηγήσει στο παιδί, που είχε υποστεί τετραπληγία έπειτα από ανακοπή.

Σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Εκτιμάται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι ο πατέρας δεν φαίνεται να εμπλέκεται, καθώς δεν βρισκόταν στην Αθήνα όπου και κατέληξε η Τζωρτζίνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου σε ηλικία παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη, αποτέλεσε και την αφορμή ώστε να υπάρξει παρέμβαση της Εισαγγελίας Πατρών και η υπόθεση να ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ