Πάτρα: Τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι της Ρούλας μετά την προσαγωγή της – Οι πρώτες αντιδράσεις της οικογένειας

Το παρασκήνιο των όσων διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα, αποκαλύπτεται σήμερα. Εκεί βρίσκονταν τα μέλη της οικογένειας της μάνας των παιδιών, που φέρονται να μην πιστεύουν ότι η Ρούλα είναι ένοχη. 

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στο Happy Day αποκαλύπτοντας τι γινόταν στο σπίτι της 33χρονης, όσο το πλήθος το είχε πολιορκήσει το απόγευμα της Τετάρτης.

“Μέχρι να περάσει από τον ανακριτή δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα γεγονότα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος Σόμπολος μπήκε τρία λεπτά με την προσαγωγή της Ρούλας στο σπίτι κι εγκλωβίστηκε κι ο ίδιος μέσα στο σπίτι. Όπως μου είπε η οικογένεια αιφνιδιάστηκε. Δεν πιστεύουν ότι η Ρούλα είναι ένοχη”, είπε αρχικά η δημοσιογράφος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Ο Μάνος είναι σε σοκ, την στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή, διότι θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Λύτρα. Η ενημέρωση που έχω από τον Γιώργο είναι ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει ενημερώσει τον Μάνο (σ.σ. τον σύντροφο της Ρούλας και πατέρα των τριών κοριτσιών) ότι φαίνεται τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση, οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο”, συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε, δε, και την συνομιλία που είχε η ίδια με την Δήμητρα Πισπιρίγκου, την αδελφή της μάνας. “Η οικογένεια είναι τρομοκρατημένη και δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το κλίμα σε βάρος τους. Μίλησα με τη Δήμητρα (σ.σ. την αδερφή της Ρούλας) από το κινητό του Γιώργου Σόμπολου, που ήταν μέσα στο σπίτι, και μου είπε με το χέρι στην καρδιά ότι ‘η αδελφή μου δεν το έχει κάνει αυτό και μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει να βγει η αλήθεια στο φως'”, τόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου -κατά δήλωση της ίδιας και της μάνας- ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την Ίριδα, μέσα στην κούνια της στο σπίτι της οικογένειας και εκείνη που παρέδωσε το πανάκι με το αίμα στην αστυνομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ