Πάτρα: Σε κατάσταση σοκ ο Μάνος Δασκαλάκης με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τον απέλυσαν από τη δουλειά

Σε κατάσταση σοκ είναι ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τη σύλληψη της συζύγου του για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους. Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι ραγδαίες και έχουν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μυστηριωδώς μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών χρόνων, είναι σοκαρισμένος με την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης από την πρώτη στιγμή εμφανιζόταν βέβαιος πως η μητέρα των παιδιών του δεν είχε καμία εμπλοκή στον θάνατό τους και όλο αυτό το διάστημα μέχρι και την σύλληψή της, δήλωνε ανοιχτά την στήριξή του στην 33χρονη. Ο ίδιος πλέον διαχωρίζει τη στάση του, βρίσκεται στην Πάτρα και προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ καθώς σε τρία από τα εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας ήταν και ο ίδιος παρών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν. Το ίδιο συνέβη και με την αδελφή της 33χρονης.

Πάτρα: Πού βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου; – Η φαρμακαποθήκη και το πρόσωπο που βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών

Ένα από τα ερωτήματα που ερευνούν οι Αρχές, είναι από πού προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, την ουσία που εντοπίστηκε στο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και η οποία “κλείδωσε” την υπόθεση.

Το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από το διαδίκτυο, γι’ αυτό το κινητό και ο υπολογιστής της έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπως έγραψε πρώτο το enikos.gr. Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν ακόμη ένα σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η 33χρονη δεν αποκλείεται να βρήκε την κεταμίνη σε μία φαρμακαποθήκη της Πάτρας με την οποία συνεργαζόταν ένα πάρα πολύ κοντινό της πρόσωπο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει μπει επίσης στο “μικροσκόπιο” των Αρχών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας thebest.gr, στην συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη της Πάτρας εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη και πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στη φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασακαλάκη στρέφεται το ενδιαφέρον του Ανθρωποκτονιών, στο πλαίσιο των ερευνών για την ουσία κεταμίνη που προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά ενώ εξαφανισμένος είναι και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ