Πάτρα: “Ζει μέσα στο ψέμα” – Τι λέει στο enikos.gr η παιδοψυχολόγος για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Η παιδοψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή που είχε «δει» την αλήθεια πίσω από τη ζωγραφιά της μικρής Τζωρτζίνας και από την αρχή θεωρούσε σχεδόν σίγουρη την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο enikos.gr για τις εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Πάτρα και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Της Εύης Κατσώλη

Η κα Μπογιατζή μετά τη σύλληψη της μάνας, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, προχώρησε και σε μια σοκαριστική ανάρτηση όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «το ξέρω αυτό το βλέμμα! Ούτε η Μήδεια το φτάνει! Ποιο μυθιστόρημα να σε χωρέσει πια, ποιο θρίλερ!; Δεν είσαι μάνα, είσαι τέρας, το ξέρω αυτό το βλέμμα! Κοιτάς το θήραμα, όχι το παιδί».

«Ζει μέσα στο ψέμα» είπε η παιδοψυχολόγος στο enikos.gr και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν ψυχιατρικές διαταραχές αλλά δεν θέλω κάποιοι να τις επικαλεστούν για να της δώσουν ελαφρυντικά και να την αντιμετωπίσουν με επιείκεια».

Ρούλα Πισπιρίγκου

Αυτό εξήγησε ότι ήταν και το μήνυμα, το νόημα της ανάρτησης που έκανε στο Facebook μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπου έγραψε: «Σύνδρομο η όχι, δεν με απασχολεί! Τέρμα τα συγχωροχάρτια της ψυχιατρικής! Η ανθρωποφαγία δεν είναι νόσημα, δεν συγχωρείται, δεν παραβλέπεται, δεν εξηγείται! Μερικά πράγματα δεν ανήκουν σε νοσηρή ανθρώπινη φύση επειδή απλώς δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση».

Η ίδια υποστήριξε στο enikos.gr ότι «το περιστατικό αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο ως προς το ότι μια μάνα σκοτώνει το παιδί της, έχει ξανασυμβεί. Είναι όμως πρωτόγνωρο ως προς την οργάνωση και τη μεθοδικότητα».

Όπως τόνισε ακόμη η κα Μπογιατζή, «η πραγματικότητα ξεπερνάει πολλές φορές και τη φαντασία ή την πλοκή ενός μυθιστορήματος και μιας ταινίας. Η απουσία αγάπης οδηγεί σε αδιανόητα πράγματα».

Χριστίνα Μπογιατζή- παιδοψυχολόγος
Η παιδοψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή

Σε ερώτηση για το εάν υπήρχε κάτι άλλο πέρα από τη ζωγραφιά που «φώναζε» την ενοχή της μάνας, η κα Μπογιατζή τόνισε ότι «ήταν η συνέντευξη που έδωσε που έδειχνε έλλειψη ενσυναίσθησης. Είχε κακή βλεμματική επαφή και κυρίως δεν υπήρχε θρήνος. Όταν έχουν πεθάνει τρία παιδιά, δεν γίνεται να μην υπάρχει θρήνος. Ακόμη και αν δεν μιλάς γι’ αυτόν, τον εκφράζεις».

Ρούλα Πισπιρίγκου

 

Αναφερόμενη δε, στη ζωγραφιά της μικρής Τζωρτζίνας υποστήριξε για ακόμη μια φορά ότι «κραύγαζε η ζωγραφιά. Το μαυρισμένο κεφάλι, το δέντρο – κρεμάλα και το αγγελάκι ήταν καθοριστικά σημάδια».

Πάτρα- ζωγραφιά Τζωρτζίνας

 

Η νέα σοκαριστική ανάρτηση για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Λίγο μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, η παιδοψυχολόγος προχώρησε σε μία σοκαριστική ανάρτηση για την μητέρα των τριών παιδιών.

“ΠΑΜΦΑΓΟ ΤΕΡΑΣ! ΑΓΕΝΕΣΙΑ ΣΠΛΑΧΝΩΝ!
Το ξέρω αυτό το βλέμμα! Ούτε η Μήδεια το φτάνει! Ποιο μυθιστόρημα να σε χωρέσει πια, ποιο θρίλερ!; Δεν είσαι μάνα, είσαι τέρας, το ξέρω αυτό το βλέμμα! Κοιτάς το θήραμα, όχι το παιδί. Ψάχνεις τροφή για το άδειο σου εγώ, σκοτώνεις για να φας. ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ Ω ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΣΜΗ ΕΧΕΙΣ! Το ξέρω αυτό το βλέμμα! Ξεγελάς τους πάντες, είσαι φτιαγμένη από ψέμα, χαλασμένη για πάντα. Το ξέρω αυτό το βλέμμα, το επιτηδευμένο σου “τίποτα” που πείθει τους αδαείς, τους απαίδευτους και τους λίγους. Το ξέρω αυτό το βλέμμα γιατί μέσα του κρύβεις τη φρίκη του αδιανόητου, εκεί που σέρνεσαι, εκεί κρατάς πύλες σκότους και στο τέλος υποτιμάς την αλήθεια. Χρησιμοποίησες τη ζωή άλλων για να επιβεβαιώσεις το θάνατό σου! Άψυχη, ξέρω τί είσαι, είσαι ακόμα ένα καρφί πάνω στο σταυρό, είσαι το πύον στην πληγή αλλά δεν είσαι το αίμα μέσα της.
Αίμα είναι αυτά τα τρία πλάσματα που σε εμπιστεύθηκαν, σου παρέδωσαν τη ζωή τους και συ την εκμηδένισες! Για να πάρεις τί; Προσοχή; Αξία; Συμπόνοια; Άντρα; Πώς; Σκοτώνοντας τα παιδιά σου; Αλλά να ξέρεις… ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα παιδιά αίμα από το αίμα ΜΟΥ, όχι το δικό σου. Γιατί στις δικές σου φλέβες δεν κυλά αίμα παρά μόνο δηλητήριο. Αλλά εγώ ξέρω τη διαφορά. Και τώρα, εκεί που βρέθηκαν αυτά τα αγγελούδια, από εκεί θα ξέρω πως ζουν για πάντα μακριά σου. Γιατί εσύ είσαι ήδη πεθαμένη. Παμφάγο τερατούργημα, χαμόγελο του θανάτου. Το ξέρω αυτό το βλέμμα. Μην αυταπατάσαι! Ούτε άρρωστη είσαι! Είσαι δράκος ταριχευμένος που περιφέρεται σαν φάντασμα στις παιδικές χαρές αρπάζοντας λεία. Σύνδρομο η όχι, δεν με απασχολεί! Τέρμα τα συγχωροχάρτια της ψυχιατρικής! Η ανθρωποφαγία δεν είναι νόσημα, δεν συγχωρείται, δεν παραβλέπεται, δεν εξηγείται! Μερικά πράγματα δεν ανήκουν σε νοσηρή ανθρώπινη φύση επειδή απλώς δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση! Παμφάγο τέρας, σού έρχομαι μαζί με όλη την κοινωνία. Που θα ζήσεις πια, πού θα σταθείς;”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ