Η παιδοψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή που είχε «δει» την αλήθεια πίσω από τη ζωγραφιά της μικρής Τζωρτζίνας και από την αρχή θεωρούσε σχεδόν σίγουρη την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο enikos.gr για τις εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Πάτρα και ολόκληρο το πανελλήνιο.
Της Εύης Κατσώλη
Η κα Μπογιατζή μετά τη σύλληψη της μάνας, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, προχώρησε και σε μια σοκαριστική ανάρτηση όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «το ξέρω αυτό το βλέμμα! Ούτε η Μήδεια το φτάνει! Ποιο μυθιστόρημα να σε χωρέσει πια, ποιο θρίλερ!; Δεν είσαι μάνα, είσαι τέρας, το ξέρω αυτό το βλέμμα! Κοιτάς το θήραμα, όχι το παιδί».
«Ζει μέσα στο ψέμα» είπε η παιδοψυχολόγος στο enikos.gr και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν ψυχιατρικές διαταραχές αλλά δεν θέλω κάποιοι να τις επικαλεστούν για να της δώσουν ελαφρυντικά και να την αντιμετωπίσουν με επιείκεια».
Αυτό εξήγησε ότι ήταν και το μήνυμα, το νόημα της ανάρτησης που έκανε στο Facebook μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπου έγραψε: «Σύνδρομο η όχι, δεν με απασχολεί! Τέρμα τα συγχωροχάρτια της ψυχιατρικής! Η ανθρωποφαγία δεν είναι νόσημα, δεν συγχωρείται, δεν παραβλέπεται, δεν εξηγείται! Μερικά πράγματα δεν ανήκουν σε νοσηρή ανθρώπινη φύση επειδή απλώς δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση».
Η ίδια υποστήριξε στο enikos.gr ότι «το περιστατικό αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο ως προς το ότι μια μάνα σκοτώνει το παιδί της, έχει ξανασυμβεί. Είναι όμως πρωτόγνωρο ως προς την οργάνωση και τη μεθοδικότητα».
Όπως τόνισε ακόμη η κα Μπογιατζή, «η πραγματικότητα ξεπερνάει πολλές φορές και τη φαντασία ή την πλοκή ενός μυθιστορήματος και μιας ταινίας. Η απουσία αγάπης οδηγεί σε αδιανόητα πράγματα».

Σε ερώτηση για το εάν υπήρχε κάτι άλλο πέρα από τη ζωγραφιά που «φώναζε» την ενοχή της μάνας, η κα Μπογιατζή τόνισε ότι «ήταν η συνέντευξη που έδωσε που έδειχνε έλλειψη ενσυναίσθησης. Είχε κακή βλεμματική επαφή και κυρίως δεν υπήρχε θρήνος. Όταν έχουν πεθάνει τρία παιδιά, δεν γίνεται να μην υπάρχει θρήνος. Ακόμη και αν δεν μιλάς γι’ αυτόν, τον εκφράζεις».
Αναφερόμενη δε, στη ζωγραφιά της μικρής Τζωρτζίνας υποστήριξε για ακόμη μια φορά ότι «κραύγαζε η ζωγραφιά. Το μαυρισμένο κεφάλι, το δέντρο – κρεμάλα και το αγγελάκι ήταν καθοριστικά σημάδια».
Η νέα σοκαριστική ανάρτηση για την Ρούλα Πισπιρίγκου
Λίγο μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, η παιδοψυχολόγος προχώρησε σε μία σοκαριστική ανάρτηση για την μητέρα των τριών παιδιών.