Ρόδος: «Θεωρούσε τη γυναίκα κατώτερο ον» – Τι αναφέρει στη μήνυση η πρώην σύντροφος του δολοφόνου

Τι ανέφερε η πρώην σύντροφος του δολοφόνου της Δώρας, που συγκλόνισε τη Ρόδο, στη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του για βίαιη συμπεριφορά.

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΡΕΛΗ

«Ελεγε πως είναι Ανατολίτης με τις γυναίκες. Θεωρούσε τη γυναίκα κατώτερο ον, το οποίο θα πρέπει να υπακούει σε όλες τις εντολές του».

Αίσθηση προκαλούν τα όσα είχε αναφέρει στις δύο μηνύσεις κατά του δολοφόνου η γυναίκα με την οποία διατηρούσε δεσμό, πριν ο 40χρονος δράστης γνωρίσει την άτυχη 31χρονη Ντόρα.

Μπορεί η σχέση της επίσης 40χρονης με τον μετέπειτα δολοφόνο να κράτησε μόλις τέσσερις μήνες, όμως αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να καταλάβει τον πραγματικό του χαρακτήρα και να προλάβει να ξεφύγει από έναν επικίνδυνο άνθρωπο, όπως έδειξε η συνέχεια.

Η 40χρονη γυναίκα από τη Ρόδο σύναψε σχέση με τον άνδρα το Φεβρουάριο του 2020. Στην αρχή ήταν ευγενικός και τρυφερός μαζί της, ενώ της φερόταν σαν ένας αληθινός τζέντλεμαν. Σύντομα, όμως, αποκάλυψε τον αληθινό του εαυτό.

«Ηταν ένας άνθρωπος χειριστικός, κτητικός, ζηλιάρης, όπως μου έχει πει η εντολέας μου», δηλώνει στη Realnews ο δικηγόρος της, Βασίλης Μπέης.

Ρόδος: Ο 40χρονος Κώστας άρχισε να συμπεριφέρεται ακραία

Σύντομα, ο 40χρονος Κώστας άρχισε να συμπεριφέρεται ακραία. Τη ζήλευε, περιόριζε συνεχώς τις κοινωνικές επαφές της, ενώ είχε φτάσει στο σημείο ακόμα και να επεμβαίνει στις παρέες της με απόλυτο τρόπο. Τον τρίτο μήνα της σχέσης τους τη χτύπησε για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με μώλωπες στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, πήρε το κινητό της και, σύμφωνα με την ίδια, τοποθέτησε μια εφαρμογή για να την παρακολουθεί.

«Ηξερε προσωπικά μου θέματα σαν να με παρακολουθούσε και να με άκουγε συνεχώς».

Οπως είναι αυτονόητο, δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα και η γυναίκα τού ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους. Εκείνος τότε πήγε και τη βρήκε μαζί με έναν μπράβο και την απείλησε. «Θα σε εκθέσω», της είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα προσωπικές της φωτογραφίες.

Ρόδος δολοφονία

Η 40χρονη κατέθεσε δύο μηνύσεις εναντίον του για πρόκληση σωματικών βλαβών αλλά και για εκβίαση, ενώ πρόσφατα ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου. Πρόλαβε να σωθεί, όχι όμως να σώσει την επόμενη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, προσπάθησε να μάθει ποια είναι η νέα του σύντροφος και να την προειδοποιήσει για τη βίαιη συμπεριφορά του, αλλά δεν τα κατάφερε… Απήγαγε την πρώην σύζυγο!

Ο 40χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Ρόδου, φέρεται να είχε κάνει κόλαση και τη ζωή της πρώην συζύγου του. Και εκείνη είχε προσφύγει στα αστικά και στα ποινικά Η άτυχη Ντόρα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη Ρόδο και διατηρούσε έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο. Αυτό ήταν κάτι που δεν δεχόταν ο δολοφόνος της δικαστήρια, ζητώντας έκδοση διαζυγίου, αλλά και να του απαγορευτεί να πλησιάζει τον τόπο κατοικίας και εργασίας της σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2011. Οπως κατήγγειλε η πρώην σύζυγος του Κώστα, ο άνδρας της ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος και προσβλητικός, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να τη χτυπήσει. Εκτός αυτών, αίσθηση προκαλεί η καταγγελία της ότι τη σημάδεψε με όπλο και ουσιαστικά την απήγαγε, βάζοντάς την να οδηγήσει το αυτοκίνητο, ενώ εκείνος καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ, όταν την άφησε ελεύθερη και εκείνη κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, επιχείρησε να παραβιάσει το σπίτι της οικογένειάς της, αλλά εκδιώχθηκε από υπάλληλο σεκιούριτι!

Κακή παρένθεση

Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του 40χρονου, όπως περιγράφονται από τις γυναίκες που είχαν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο του, προμήνυαν ότι κάποια στιγμή θα προκαλέσει μεγάλο κακό και ανείπωτο πόνο.

«Η αυτοκτονία του ήταν μια πράξη δειλίας, διότι ήξερε τι θα πάθει μετά από αυτό που έκανε. Ηταν δειλός», δηλώνει στην «R» η μητέρα της δολοφονημένης Δώρας.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Ρόδος δολοφονία

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Ρόδος δολοφονία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ