Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σπαραγμός και οργή στο τελευταίο “αντίο” στη Δώρα

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε  η κηδεία της 31χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr η οικογένειά της, συγγενείς, φίλοι και απλοί κάτοικοι της Ρόδου που συγκλονίστηκαν από τη δολοφονία της 31χρονης εκπαιδευτικού είπαν με δάκρυα στα μάτια το τελευταίο “αντίο” στον ναό του Αγίου Γεωργίου Κάτω , στην εκκλησία όπου εφημέριος είναι ο αδερφός του πατέρα του θύματος, για να ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Ταξιαρχών Ρόδου.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο.

Πολλοί συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης καθηγήτριας επέλεξαν να ντυθούν στα λευκά, ενώ άσπρο ήταν και το φέρετρο της Ντόρας.

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις ενώ την ίδια ώρα οι γονείς του θύματος είναι απαρηγόρητοι, καθώς όμως και όλοι οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν πως η γλυκιά Ντόρα δεν είναι πια ανάμεσά τους και πως έχασε τη ζωή της με φρικτό και άδικο τρόπο από έναν άντρα για τον οποίον η ίδια έτρεφε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους τρυφερά συναισθήματα.

Όλα εκείνα τα συναισθήματα γκρεμίστηκαν όταν η Ντόρα κατάλαβε το πραγματικό πρόσωπο του συντρόφου της. Ένα πρόσωπο ακραίας ζηλοφθονίας που είχε ως αποτέλεσμα άφθονες διαφωνίες μεταξύ τους.

 

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: “Η ψυχολόγος της Δώρας τον παρομοίαζε με τον πιλότο”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ