Ρόδος: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 40χρονο εθελοντή πυροσβέστη – Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροψία

Σε κλίμα οδύνης εκατοντάδες κόσμου στην Ρόδο αποχαιρέτησαν τον 40χρονο εθελοντή πυροσβέστη Γεώργιο Χατζηνικόλα, ο οποίος επί σχεδόν 10 ημέρες έδινε «μάχη» στο πύρινο μέτωπο του νησιού.

Ρόδος: Ιατροδικαστής από την Αθήνα για τον θάνατο του 40χρονου εθελοντή πυροσβέστη

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, η νεκρώσιμος ακολουθία του 40χρονου ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα στο κοιμητήριο του Αγίου Λάζαρου στον Αρχάγγελο, όπου και ράγισαν καρδιές κατά την διάρκεια της κηδείας του, με τραγικές φιγούρες την οικογένειά του, τους φίλους και τους συγγενείς.

Ρόδος: Γιατί αναβάλλεται η κηδεία του 40χρονου εθελοντή πυροσβέστη – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Χατζηνικόλας έδωσε σκληρή μάχη στο πύρινο μέτωπο στην Ρόδο και την Τετάρτη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του νησιού με έντονη δύσπνοια, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Ρόδος: Θρήνος για τον αιφνίδιο θάνατο 39χρονου εθελοντή στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη νεκροψία

Το πρωί της Παρασκευής (04/08), στο νησί της Ρόδου έφθασε και ο τεχνικός σύμβουλος – ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια, ο οποίος σε συνεργασία με την ιατροδικαστική υπηρεσία της Ρόδου, ολοκλήρωσαν την προβλεπόμενη διαδικασία και κατέληξαν στο ότι για να μπορεί να αντληθεί ένα ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον 40χρονο Γιώργο Χατζηνικόλα.

Ωστόσο, θα πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι εργαστηριακές εξετάσεις και οι αναλύσεις που παραγγέλθηκαν.

Τέλος, αναμένεται ενημερωθεί επισήμως η οικογένεια, ενώ το πόρισμα θα κατατεθεί και στην εισαγγελία Ρόδου, για να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ