Ρόδος: Κλειδώθηκε έξω από το σπίτι, πήγε να ανέβει από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 74χρονος άνδρας στην περιοχή Κοσκινού, στην Ρόδο, ο οποίος έπεσε από ύψος τριών μέτρων στην προσπάθειά του να μπει στο σπίτι του.  Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 21/6, όταν το κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από συγγενικό πρόσωπο του 74χρονου να μεταβεί στο σπίτι του. Φθάνοντας στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 74χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του από τους αρμόδιους γιατρούς.

Στο σημείο έφθασε και η αστυνομία, στελέχη της οποίας συγκέντρωσαν στοιχεία και πληροφορίες, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 74χρονος βρήκε τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ροδιακή, ο 74χρονος φέρεται να είχε χάσει τα κλειδιά του σπιτιού του ή να τα ξέχασε μέσα σε αυτό, και να προσπάθησε να ανέβει από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας του, προκειμένου να καταφέρει να μπει στο σπίτι. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 3 περίπου μέτρων και να χάσει τη ζωή του.

Το γεγονός βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του 74χρονου, καθώς επρόκειτο για έναν εξαίρετο άνθρωπο και οικογενειάρχη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ