Ρόδος: Εντοπίστηκε η 44χρονη που είχε εξαφανιστεί

Εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου (21/1) σε ερημική περιοχή της Ρόδου, η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί.  Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Ροδιακή, η γυναίκα βρέθηκε να περιφέρεται σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Καλάθου και Μασσάρων. Η 44χρονη δείχνει εξαντλημένη, όμως είναι καλά στην υγεία της. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Ρόδου για προληπτικούς λόγους.

Ρόδος: «Τελευταία που ασχολιόταν με τα μοναστήρια ήταν λίγο χαμένη» – Τι λέει ο αδελφός της 44χρονης που εξαφανίστηκε

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Δημοκρατική, την Παρασκευή ένας αλλοδαπός περιπατητής είδε μια γυναίκα στο βουνό και παραξενεύτηκε. Την φώναξε και διαπίστωσε ότι έδειχνε να είχε χαθεί, ενώ ήταν ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη. Αμέσως ενημέρωσε έναν γνωστό του, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία.

εξαφάνιση 44χρονης Ρόδος

Ρόδος: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 44χρονης – Το «μοναστήρι» και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας

Το χρονικό της εξαφάνισης  της 44χρονης στη Ρόδο

Τα ίχνη της 44χρονης, μητέρας ενός μικρού παιδιού, είχαν χαθεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 16 Ιανουαρίου.  Το απόγευμα της Τρίτης, 17 Ιανουαρίου, τα συγγενικά της πρόσωπα δήλωσαν την εξαφάνισή της ενώ το ίδιο βράδυ, οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου εντόπισαν το αυτοκίνητο της γυναίκας σε γκρεμό στην περιοχή της Μαλώνας.

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και εθελοντές πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Μαλώνας, σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας.

Ρόδος: Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες για την 44χρονη αγνοούμενη – Η μαρτυρία που δίνει νέα τροπή

Πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου αναφέρουν ότι η 44χρονη περιπλανιόταν το βράδυ στην περιοχή της Μαλώνας, όπου την κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων του χωριού. Στη συνέχεια μέσω των Μασσάρων οδηγήθηκε στον δρόμο, κοντά στην εκκλησία του Σταυρού όπου και εντοπίστηκε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, ο αδελφός της Βασίλης Ευθυμίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, λέγοντας ότι μπαίνει τέλος σ΄ αυτήν την περιπέτεια. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους όσοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας και βοήθησαν στον εντοπισμό της.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ