Ρόδος: 15χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασε συνομήλικός της – Γνωρίστηκαν στο Tinder

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός στην Ρόδο έπειτα από καταγγελία 15χρονης τουρίστριας ότι την βίασε. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η ανήλικη από την Σουηδία κατήγγειλε ότι ο Νορβηγός την βίασε μέσα στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε και εκείνος.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι γνώρισε τον επίσης 15χρονο, μέσω της εφαρμογής Tinder. Στις 8/9 και στις 9/9 ήρθαν σε σεξουαλική επαφή χωρίς την συγκατάθεσή της, αλλά διευκρίνισε πως δεν του είπε ότι δεν επιθυμούσε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Όμως ξημερώματα της 10/9 και ενώ κοιμόντουσαν μαζί στο δωμάτιό της, ο δράστης θέλησε και πάλι να κάνουν σεξ. Όταν εκείνη αρνήθηκε, όπως αναφέρει η 15χρονη, εκείνος την ακινητοποίησε και την βίασε.

Ο ανήλικος Νορβηγός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει ένα εσώρουχο, ένα φόρεμα και ένα ζευγάρι λευκά σεντόνια. Απολογούμενος ο κατηγορούμενος, παρουσία ψυχολόγου και του πατέρα του, δεν αποδέχτηκε τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες αναφέροντας ότι η συνομήλικη του ήλθε με την συναίνεση της σε επαφή μαζί του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ