Ριφιφί στις θυρίδες: Απολογείται ο 58χρονος – “Δεν υπάρχουν στοιχεία” επιμένει η σύζυγός του

Σήμερα θα απολογηθεί ο 58χρονος που συνελήφθη για την παραβίαση των τεσσάρων θυρίδωναπό τράπεζα του Ψυχικού τον περασμένο Νοέμβριο. Συγκεκριμένα του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ο 58χρονος είχε ζητήσει προθεσμία από τον ανακριτή.

Οι κάμερες της τράπεζας στο Νέο Ψυχικό, σε συνδυασμό με αναλύσεις σε δείγματα DNA, οδήγησαν την αστυνομία στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη.

Δύο φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις θυρίδες έφερε στο φως η ΕΡΤ. Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνονται πεντακάθαρα τα ίχνη της παραβίασης στη θυρίδα. Οι δύο κλειδαριές γέρνουν ελαφρώς αριστερά, ενώ φαίνεται και η μαύρη σκόνη που χρησιμοποίησε η Σήμανση για να απομονώσει δακτυλικά αποτυπώματα.

Στη δεύτερη φωτογραφία αποτυπώνεται η σειρά που είναι οι τέσσερις θυρίδες. Όπως φαίνεται στο πλάνο, οι τρεις από αυτές είναι η μία δίπλα στην άλλη, ενώ η τέταρτη βρίσκεται σε μικρή απόσταση, αλλά στην ίδια σειρά. Είναι, όμως, χαρακτηριστικό πως και οι 4 είναι στην ίδια σειρά, όπου βρίσκεται και η θυρίδα του 58χρονου συλληφθέντα για τη διάρρηξη-μαμούθ. Οι «ύποπτες» ημερομηνίες που θεωρεί η αστυνομία πως έγινε η διάρρηξη είναι στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2020. Ο δράστης, φορώντας καπέλο και μάσκα αλλά και γάντια μιας χρήσης, κρατώντας στο χέρι μια τσάντα ταχυδρόμου, έμεινε την πρώτη φορά μέσα στις θυρίδες για 9 λεπτά και τη δεύτερη για 13 λεπτά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κατά τη διάρκεια των δυο αυτών επισκέψεων κατόρθωσε να ανοίξει και να αφαιρέσει όλα τα τιμαλφή που είχαν οι θυρίδες. Προδόθηκε όμως από το DNA που βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε σε κουτί της μίας παραβιασμένης θυρίδας, όπως προκύπτει από την έκθεση της αστυνομίας.“Δεν υπάρχουν στοιχεία και θα μιλήσουν οι δικηγόροι”, δηλώνει η σύζυγος του 58χρονου συλληφθέντα

«Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση», δήλωσε χθες η σύζυγός του 58χρονου συλληφθέντα για το ριφιφί των θυρίδων, Τέτα Καμπουρέλη.

«Όχι, βέβαια ο σύζυγός μου δεν έχει την παραμικρή σχέση μ’ αυτή την υπόθεση», είπε ακόμη η κα. Καμπουρέλη για να προσθέσει ότι «έχουν μιλήσει οι δικηγόροι μου και θα ξαναμιλήσουν, δεν έχω κάτι άλλο να πω». Στη συνέχεια, γνωστή αισθητικός υποστήριξε πως «δεν υπάρχουν στοιχεία και θα μιλήσουν οι δικηγόροι, χρειάζομαι τη στήριξή σας».

Τέλος, ζήτησε από όσους την αγαπούν και τη νοιάζονται να είναι τη σεβαστούν και να είναι κοντά στα παιδιά της και την ίδια.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως στο Mega ο δικηγόρος εκ των θυμάτων της κλοπής, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε: «Τα στοιχεία εις βάρος τους συγκεκριμένου κατηγορουμένου είναι αδιάσειστα και από τη διασταύρωση των στοιχείων του DNA, αλλά με ενημέρωσαν ότι έχουν βρεθεί και κλοπιμαία. Μια πολύ ισχυρή απόδειξη εκτός του DNA ότι ο συγκεκριμένος δράστης ανεξαρτήτως του τι θα ισχυριστεί είναι ένας εκ των δραστών της συγκεκριμένης-διακεκριμένης κλοπής».

Ενώ βάσει του ίδιου ρεπορτάζ σε έρευνες έγιναν στο σπίτι, κατάστημα και στη θυρίδα του 58χρονου βρέθηκαν: κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας, κινητό τηλέφωνο, 2 αναδιπλούμενα μαχαίρια και 7 κατσαβίδια, 680 ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών με τον 58χρονο να έχει απασχολήσει τη δικαιοσύνη για άλλα αδικήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ