Ριφιφί στις θυρίδες: Η Τέτα Καμπουρέλη για τη σύλληψη του συζύγου της – “Ήταν παγίδα, στημένο”

Ο άνδρας της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης, συνελήφθη σήμερα σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη διάπραξη τεσσάρων διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στα σύνορα Χαλανδρίου-Ψυχικού.

Η Τέτα Καμπουρέλη μιλώντας στο gossip-tv.gr έκανε λόγο για “παγίδα” και υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία και ότι δεν έχει πάρει τη δικογραφία στα χέρια της.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

“Δεν ισχύει τίποτα απολύτως. Ήταν παγίδα, στημένο. Υπήρχε θυρίδα δικιά μας εκεί εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν έχω πάρει τη δικογραφία στα χέρια μου. Να μας αφήσουν ήσυχους, έχω να μεγαλώσω τρία παιδιά και τρία εγγόνια”.

Τον πρόδωσε το DNA

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης διαδραμάτισε και η εξειδικευμένη αυτοψία και διερεύνηση του χώρου των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε βιολογικό υλικό (DNA) του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας που επέτρεψε την ταυτοποίηση του.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τι εντοπίστηκε στο σπίτι του

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του 58χρονου, κατάστημα και σε θυρίδα που διατηρούσε στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας,
  • κινητό τηλέφωνο,
  • δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια και επτά κατσαβίδια, καθώς και
  • 680 ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων για αδικήματα όπως κλοπές, απάτες, υπεξαίρεση, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ