Ρέθυμνο: Πώς συνέβη το αιματηρό περιστατικό στο μπαρ – Τέσσερις συλλήψεις

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε σε μπαρ ανάμεσα σε μία μια παρέα ατόμων νεαρής ηλικίας και έναν αστυνομικό στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretapost, όλα συνέβησαν 10 λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μία παρέα τριών αδελφών πήγε σε μπαρ. Κάποια στιγμή ο ένας από τα αδέλφια άρχισε να απειλεί έναν εργαζόμενο στο μπαρ ενώ σύμφωνα με τις καταθέσεις δεν δίστασε να βγάλει και μαχαίρι.

Εκεί βρισκόταν ο γιος του εργαζομένου ο οποίος είναι αστυνομικός και μπήκε στη μέση για να επαναφέρει την τάξη. Ωστόσο, η παρέμβασή του φαίνεται να προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις με τον 25χρονο να επιτίθεται στον 32χρονο αστυνομικό τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι.

Ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε εναντίον του με τη σφαίρα να βρίσκει τον 25χρονο στην κοιλιά και στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τόσο τον αστυνομικό όσο και τον 25χρονο και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Και οι δύο, ευτυχώς, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο της συμπλοκής και άρχισαν να συλλέγουν υλικό και στοιχεία για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Συνέλαβαν τόσο τα τρία αδέλφια, που κατάγονται από τον Μυλοπόταμο, όσο και τον 32χρονο συνάδελφό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στα τρία αδέλφια βρήκαν πάνω τους τρία μαχαίρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ