Ψευτογιατρός: Με φράχτες και κάμερες το σπίτι του στο Κορωπί – Το είχε μετατρέψει σε «ιατρείο» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε «ιατρείο» είχε μετατρέψει την κατοικία του στο Κορωπί, ο 66χρονος φυσικοθεραπευτής «ψευτογιατρός», που χρησιμοποιούσε άλλοτε την ιδιότητα του νευρολόγου και άλλοτε την ιδιότητα του φυσίατρου προκειμένου να εξαπατά τα θύματά του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ψευτογιατρός: Ισχυριζόταν ότι είχε θεραπεύσει συγγενείς του Τζόκοβιτς και του Ναδάλ – Χρησιμοποιούσε ονόματα Ελλήνων πρωθυπουργών

Σύμφωνα με το mega, μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, ο 66χρονος έκλεισε το γραφείο του και εξέταζε τους ασθενείς στο σπίτι του, στο σπίτι του στο Κορωπί. Αυτό συνέβαινε τα τελευταία 3-4 χρόνια. Όπως μεταδόθηκε, γύρω από την κατοικία έχουν υψωθεί ψηλοί φράχτες, ενώ έχουν τοποθετηθεί και κάμερες ασφαλείας.

Γείτονας του «ψευτογιατρού» δήλωσε στο Live News ότι οι περίοικοι έβλεπαν πανάκριβα αυτοκίνητα να μπαινοβγαίνουν, ενώ γνώριζαν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αθλίατρος.

Ψευτογιατρός: Έτσι έστησε την κομπίνα με τον Γερμανό γιατρό – Ο ρόλος της συζύγου του

Ο 66χρονος φυσικοθεραπευτής βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, μαζί με τον φερόμενο ως συνεργό του Γερμανό γιατρό εξαπάτησαν τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας σε προχωρημένο στάδιο, αλλά και ασθενείς με νευρολογικές παθήσεις. Πέντε ασθενείς, που διέκοψαν την αγωγή τους για να λάβουν την «θεραπεία» που τους πρότειναν οι δύο δράστες, πέθαναν.

Η δράση τους ξεκίνησε τουλάχιστον από το 2009 έως τον Νοέμβριο του 2020, ενώ οι πρώτες καταγγελίες ξεκίνησαν το 2016.

Ψευτογιατρός: Έστηνε «παγίδα» με πολιτικούς, καλλιτέχνες και αθλητές – Με αυτά τα φιαλίδια υποσχόταν θεραπεία – ΦΩΤΟ

«Μου ζήτησε 5.000 ευρώ για επέμβαση που κόστιζε 1.500 ευρώ»

Ένα από τα θύματα του, ο κος Μιχάλης, μιλώντας στην εκπομπή είπε πως ο ψευτογιατρός ισχυρίστηκε ότι το πρόβλημα που είχε με το ισχίο ήταν σοβαρό και θα χρειαζόταν να κάνει επέμβαση, το κόστος της οποίας ανερχόταν σε 5.000 ευρώ.

«Το 2019 είχα προβλήματα με το αριστερό μου ισχίο και απευθύνθηκα στον κύριο αυτό, γιατί εκείνη την εποχή ήταν κοντά τα σπίτια μας. Μου έκανε κάποιες ασκήσεις, μου πρότεινε να κάνω αξονική, την έκανα και του την πήγα να την δει. Μου είπε ότι έχω μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να κάνω μία επέμβαση, λέγοντάς μου “με ένα πεντοχίλιαρο λύνεται και όλα καλά, σε δικό μου γιατρό”», είπε ο κος Μιχάλης. «Ψάχνοντας μετά είδα ότι την εποχή εκείνη με 1.500 ευρώ μπορούσα να κάνω την επέμβαση», συμπλήρωσε ο ίδιος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ