Ψευτογιατρός: Οι δύο νέες καταγγελίες και το ημερολόγιο που κρατούσε για τους ασθενείς- «Αυτή κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ψευτογιατρό, καθώς φέρεται να διατηρούσε ημερολόγιο και να παραδέχεται πως πραγματοποιούσε απάτες εις βάρος ασθενών του. Ο 66χρονος κατηγορείται ότι παρουσιάζονταν ως γιατρός και εξαπατούσε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, πείθοντάς τους να διακόψουν τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσαν και να δοκιμάσουν έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών μία “πρωτοποριακή” θεραπεία με δήθεν ενέσεις βλαστοκυττάρων.

Γιώργος Σιγάλας για «ψευτογιατρό»: Ήταν άψογος στο επάγγελμά του

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, ο κατηγορούμενος ως ψευτογιατρός κρατούσε σημειώσεις στο επίμαχο ημερολόγιο για τους ασθενείς του. Σε ένα σημείο μάλιστα, έχει βρεθεί η φράση “αυτή κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω, αλλά συνεχίζει να μου δίνει χρήματα”.

Αυτή είναι μόνο μία από τις αναφορές που εξετάζονται, καθώς στο σημειωματάριο υπάρχουν τα ραντεβού και οι πελάτες, από τους οποίους έχουν αντλήσει στοιχεία και η ΕΛΑΣ και οι δικαστικές αρχές.

Νέα στοιχεία για τον «ψευτογιατρό» – «Ψάρευε» πελάτες και σε εκκλησία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  ο ψευτογιατρός είχε φυσιοθεραπευτήριο στη Γλυφάδα με πολλούς πελάτες στους οποίους έλεγε την δεκαετία του ’90 ότι έχει μια πρωτοποριακή μέθοδο, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν και νέες καταγγελίες σε βάρος του μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ακόμη δύο θύματα αναγνώρισαν τον «ψευτογιατρό»

Επίσης, τα τελευταία 24ωρα, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 66χρονου ψευτογιατρό το περασμένο Σάββατο, έχουν προκύψει δύο νέες καταγγελίες ασθενών που έχουν προσκομίσει νέα στοιχεία για την υπόθεση. Οι καταγγελίες αυτές έχουν γίνει τόσο στην αστυνομία όσο και στις δικαστικές Αρχές. Πρόκειται για δύο γυναίκες, η μια από την Αθήνα, η άλλη από νησί.   Οι ασθενείς στις καταγγελίες περιγράφουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο δράσης από την πλευρά του 66χρονου.

Ψευτογιατρός: Η στιγμή που ζητά 45.000 ευρώ από ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας – ΒΙΝΤΕΟ

Σημειώνεται ότι οι Αρχές εκτιμούν ότι οι καταγγελίες θα αυξηθούν εντυπωσιακά τις επόμενες μέρες. Θεωρούν δηλαδή ότι θα «ανοίξουν στόματα» και θα υπάρξουν κι άλλα θύματα που θα αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του 66χρονου τον άνθρωπο που τους εξαπάτησε.

Όπως έγραψε από την Παρασκευή το enikos.gr για τον ψευτογιατρό, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εντοπίσει ανθρώπους που γνωρίζουν ότι εξαπατήθηκαν από τον 66χρονο, ωστόσο αρνήθηκαν να καταθέσουν.  Επίσης, υπάρχουν υποψίες ότι η δράση του ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από το 2009 κι αυτό γιατί εντοπίστηκαν φάκελοι ασθενών που χρονολογούνται από το 2002.

Την ίδια ώρα, σημαντικά είναι τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για γιατρούς και φυσικοθεραπευτές που είχαν ενημερώσει τους ασθενείς ότι επιδεινώνεται η υγεία τους. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πρόσωπα που φέρεται να έχουν καταθέσει πώς επιδεινώθηκε η υγεία των ασθενών με την αγωγή που τους χορηγούσε ο 66χρονος, με κάποιους από τους γιατρούς να καταθέτουν ότι είχαν προειδοποιήσει τους συγγενείς των θυμάτων να μην διακόψουν την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και σε καμία περίπτωση να μην λαμβάνουν ό,τι τους χορηγούσε ο ψευτογιατρός και ο Γερμανός συνεργός του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ