Γιώργος Σιγάλας για «ψευτογιατρό»: Ήταν άψογος στο επάγγελμά του

Φυσικοθεραπευτής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού τη δεκαετία του 1990, ήταν ο 66χρονος «ψευτογιατρός», ο οποίος κατηγορείται για απάτες ασθενών που έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες νευρολογικές παθήσεις. Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, αφού διέκοψαν την αγωγή που λάμβαναν για να κάνουν την «θεραπεία» με βλαστοκύτταρα, που τους συνιστούσε.

Νέα στοιχεία για τον «ψευτογιατρό» – «Ψάρευε» πελάτες και σε εκκλησία

Σε βάρος του 66χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη, ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και  νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Αλέξης Κούγιας, ο 66χρονος υπήρξε στο παρελθόν φυσικοθεραπευτής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. «Για ένα μεγάλο διάστημα ήταν ο φυσικοθεραπευτής του Ολυμπιακού, στην ομάδα μπάσκετ… », τόνισε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι τον συνέστηναν «επίλεκτοι γιατροί απ’ όλη την Ελλάδα ως εξαίρετος φυσικοθεραπευτής».

Ψευτογιατρός: Η στιγμή που ζητά 45.000 ευρώ από ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας – ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε ο Γιώργος Σιγάλας για τον «ψευτογιατρό»

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργος Σιγάλας μίλησε στην εκπομπή Tlive για την εποχή που συνεργαζόταν με τον κατηγορούμενο πλέον «ψευτογιατρό».

«Τον γνωρίζω από 16 χρονών, ήταν επιχειρηματίας, είχε γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι. Είχε μία εξαιρετική σχέση με όλους τους αθλητές. Από εκεί και πέρα όμως, επειδή καθένας τράβηξε τον δρόμο του, χάθηκαν τα ίχνη μας. Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έχω τα καλύτερα, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό… Ήταν άψογος στο επάγγελμά του. Τώρα από εκεί και πέρα μιλάμε για 25 χρόνια μετά, 30 περίπου, χαθήκαμε. Δηλαδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά», ανέφερε ο Γιώργος Σιγάλας.

Ερωτηθείς για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, ο Γιώργος Σιγάλας σχολίασε πως: «δεν θέλω να το κρίνω γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Και εγώ μαθαίνω και είμαι απλός θεατής της όλης κατάστασης και δεν μπορώ να κρίνω. Μόνο το να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, η οποία έχει όλα τα στοιχεία».

Ψευτογιατρός: Φωτογραφία ντοκουμέντο την ώρα που κάνει ένεση σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ