Ψευτογιατρός: Αυτός είναι ο Γερμανός συνεργός του – ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία και πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 66χρονου «ψευτογιατρού», ο οποίος εξαπατούσε ασθενείς που έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες νευρολογικές παθήσεις, με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να καταλήξουν.

Ψευτογιατρός: Ισχυριζόταν ότι είχε θεραπεύσει συγγενείς του Τζόκοβιτς και του Ναδάλ – Χρησιμοποιούσε ονόματα Ελλήνων πρωθυπουργών

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ο 72χρονος Γερμανός συνεργός του ψευτογιατρού, που φέρεται να «ψάρευε» πελάτες μέσω διαδικτύου, παραμένει στην Γερμανία και δεν έχει συλληφθεί. Σχετικά με την ποινική δίωξη που αντιμετωπίζει ο ψευτογιατρός, ο 72χρονος δήλωσε μέσω συνεργάτη του πως δεν έχει να σχολιάσει τίποτα, πως έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την ενεργό δράση και πως δεν αναλαμβάνει πλέον πελάτες.

Ψευτογιατρός Συνεργός Ψευτογιατρός Συνεργός

Ψευτογιατρός: Έτσι έστησε την κομπίνα με τον Γερμανό γιατρό – Ο ρόλος της συζύγου του

Ψευτογιατρός Συνεργάτης

Σε βίντεο φαίνεται ο συνεργός του ψευτογιατρού να… διαφημίζει την κλινική στη Γερμανία και την κυτταρική θεραπεία.

«Στην κλινική μας στην Γερμανία, καθημερινώς μπαινοβγαίνουν 200 με 220 άτομα. Και κάποιοι από αυτούς έχουν πλήρως ή μερικώς θεραπευτεί από την κυτταρική θεραπεία. Κι έρχονται ασθενείς από την Ιαπωνία, τη Τασμανία, Νότια Αυστραλία. Πιστεύω ότι η κυτταρική θεραπεία θα είναι το χρυσό πρότυπο στο μέλλον κατά τη γνώμη μου. Γιατί δεν θεραπεύουμε συμπτώματα αλλά τις αίτιες με αυτήν την θεραπεία. Με το να θεραπεύεις μόνο τα συμπτώματα, σίγουρα θα σε οδηγήσει στο λάθος μέρος. Θα κάνει τους ανθρώπους πιο άρρωστους γιατί δεν είμαστε μηχανές που έχουμε ξεχωριστά εξαρτήματα που μπαινοβγαίνουν. Πρέπει να βλέπουμε τους ανθρώπους σαν ανθρώπινα όντα, σαν βιοσύστημα, σαν ολότητες», ακούγεται να λέει σε συνέντευξή του από το 2011 ο συνεργός του ψευτογιατρού.

Ψευτογιατρός: Έστηνε «παγίδα» με πολιτικούς, καλλιτέχνες και αθλητές – Με αυτά τα φιαλίδια υποσχόταν θεραπεία – ΦΩΤΟ

Το βιογραφικό του (όπως παρουσιάζεται σε διάφορες ιατρικές ιστοσελίδες του εξωτερικού)

«Dr. (…) – M.D. PH.D.

Ιατρός και Ερευνητής Κυτταρικής Θεραπείας και Γονιδιακής Θεραπείας
Ιατρικός Διευθυντής και Ιδιοκτήτης του Νοσοκομείου (…)

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Κυτταρική θεραπεία, Γονιδιακή θεραπεία, Βιοχημεία, Προληπτική και Αναγεννητική Ιατρική

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ο Dr. (…) κάνει έρευνα και θεραπεία με θεραπεία με εμβρυϊκά κυτταρικά εκχυλίσματα καθώς και ολοκυτταρική θεραπεία για αντιγηραντική ιατρική, καρκίνο, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, χρόνιες νευρολογικές παθήσεις και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες από το 1976. Συνταγογραφεί Εφαρμογές Ειδικού Σκοπού (S.P.A.) ανάλογα με τις ανάγκες ή τα αιτήματα ατόμων που χρειάζονται συγκεκριμένες θεραπείες. To S.P.A. είναι ένας συνδυασμός διαφόρων κυττάρων σε φιαλίδια που είναι προετοιμασμένα να επικεντρωθούν στην αναζωογόνηση και την αναγέννηση συγκεκριμένων συστημάτων του σώματος. Ο Dr. (…) πιστεύει ότι η ενσωμάτωση της φυσικής ιατρικής, της κυτταρικής θεραπείας και της σύγχρονης ιατρικής είναι αποτελεσματικές στις θεραπείες του.

Μέσω της ατέρμονης επιδίωξής του στην εκπαίδευση, την ιδιωτική έρευνα και ανάπτυξη, ο Dr. (…) έχει αναπτύξει με τα χρόνια μια φήμη στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Βιολογικής Ογκοθεραπείας, τη Γερμανική Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Ογκολογίας, τη Γερμανική Εταιρεία Αντιγηραντικής Ιατρικής, την Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Ογκολογία και Διεθνής Ακαδημία Εναλλακτικής και Αντιγηραντικής Ιατρικής, για να αναφέρουμε μόνο μερικά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ