Προφυλακιστέος ο 21χρονος για τη δολοφονία στις Σέρρες – Ξέσπασε ο πατέρας του θύματος

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, στην Άνω Καμήλα των Σερρών, τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο 21χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον δράστη να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε με οργή. «Το παιδί μου ρε» ήταν η φράση που ξεστόμιζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Η δολοφονία του 20χρονου στην Άνω Καμήλα Σερρών έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι δύο νεαροί είχαν έντονο διαπληκτισμό με αποτέλεσμα ο 21χρονος να τραβήξει μαχαίρι και να μαχαιρώσει στην καρδιά τον 20χρονο, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός. Πληροφορίες που επικαλέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφεραν ότι ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, κάτι που υποστήριξαν και αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης εξαφανίστηκε, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, πράγμα που εν τέλει έγινε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Λιβαδοχώρι. Του πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 21χρονος δράστης ανήρτησε στα social media εικόνες και βίντεο γράφοντας, μάλιστα, στη λεζάντα μίας φωτογραφίας ότι “κάθε φορά που σφάζω κάποιον, το ανεβάζω στόρι”. Ταυτόχρονα, “ανέβασε” και βίντεο στο οποίο φαίνεται να κουνά το μαχαίρι και να εστιάζει στο αίμα που υπάρχει πάνω στη λεπίδα ακούγοντας ένα τραγούδι. Η οικογένεια του θύματος ενημερώθηκε για την ύπαρξη αυτών των εικόνων στα social media και έσπευσε να ζητήσει να σταματήσει η διακίνηση τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, ο 21χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 20χρονο στην θωρακική χώρα, έπειτα από διαπληκτισμό τους, λόγω προσωπικών διαφορών. Στη συνέχεια ο 21χρονος διέφυγε πεζός, όπου μετά από αναζητήσεις και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη. Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκε ένα τμήμα λαβής μαχαιριού. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών, ένα μαχαίρι μήκους 19 εκατοστών και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στο χώρο όπου συνελήφθη ο δράστης.

Πηγή: infonews24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ