Πως η 46χρονη βοήθησε τη Σταμάτη να αποδράσει

Στα ίχνη της γυναίκας που βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο έφτασαν οι αρχές το Σάββατο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, πρόκειται για μια 46χρονη πρώην νοσηλεύτρια η οποία κατά την εξέτασή της στην Ασφάλεια ομολόγησε ότι βοήθησε τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου προκειμένου αυτή να καταφέρει να αποδράσει. Συγκεκριμένα, της έδωσε το κλειδί του λουκέτου της πόρτας του δωματίου της για να βγει από το νοσοκομείο και τη διευκόλυνε μεταφέροντάς την με όχημα και παρέχοντάς της κατάλυμα.

Μετά την εξέτασή της η 46χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Η 46χρονη μετέφερε τη Βίκυ Σταμάτη στο σπίτι της κόρης της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρώην νοσηλεύτρια έδωσε στην Βίκυ Σταμάτη το κλειδί για να ανοίξει το λουκέτο στα κάγκελα του μπαλκονιού και στη συνέχεια την μετέφερε στο σπίτι της κόρης της στο Χαϊδάρι. Μάλιστα φέρεται να είπε ψέματα στην κόρη της όταν αυτή την ρώτησε ποια ήταν η γυναίκα που τη συνόδευε. “Είναι μια χωρισμένη φίλη που ψάχνει σπίτι για να περάσει λίγες νύχτες” φέρεται να της είπε.

Η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ότι η “φίλη” της μητέρας της ήταν η Βίκυ Σταμάτη, παρακολουθώντας τηλεόραση. Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς ώρες αργότερα, η σύζυγος του Τσοχατζόπουλου βρέθηκε στον προαύλιο χώρο Εκκλησίας στο Χαϊδάρι. 

Διαβάστε επίσης:

Με τη βοήθεια πρώην νοσηλεύτριας απέδρασε η Σταμάτη

Το πρόσωπο “κλειδί” στην απόδραση της Σταμάτη – ΒΙΝΤΕΟ

Στη ΓΑΔΑ μια γυναίκα που θεωρείται ύποπτη ως “βοηθός” της Σταμάτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ