Πολυτεχνείο: Άρχισε ο τριήμερος εορτασμός – Τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Άρχισε σήμερα ο τριήμερος εορτασμός για το Πολυτεχνείο  ο οποίος κορυφώνεται την Τετάρτη με την πορεία.

Από νωρίς το πρωί κόσμος προσέρχεται για να αφήσει ένα λουλούδι στο μνημείο. Άνθρωποι όλων των ηλικιών σπεύδουν για να τιμήσουν την 48η επέτειο από την εξέγερση.

Πολυτεχνείο

Πολυτεχνείο

Για τον εορτασμό της επετείου, έχουν κινητοποιηθεί περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί, ενώ σε κλοιό για το τριήμερο θα βρεθούν όλα τα Πανεπιστήμια του κέντρου της Αθήνας.

Πολυτεχνείο

Αυξημένες θα είναι οι περιπολίες γύρω από τα κυβερνητικά κτίρια και τα Εξάρχεια.

Παράλληλα θα επιστρατευτούν και τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όπως τα drones που αναμένεται να λειτουργήσουν για να επιτηρήσουν ταράτσες πολυκατοικιών πλησίον του Πολυτεχνείου.

Πολυτεχνείο

Ταυτόχρονα ο εορτασμός πραγματοποιείται και με όλα τα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Έως και την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου θα υπάρξει αυξημένη φύλαξη του συγκροτήματος του ΕΜΠ στην Πατησίων ενώ τα κτίρια του συγκροτήματος θα είναι κλειστά.

Το διήμερο 15 και 16 Νοεμβρίου η κεντρική πύλη του ιστορικού χώρου στην Πατησίων, θα ανοίγει στις 9 το πρωί και θα κλείνει στις 8 το βράδυ ή νωρίτερα, αν κριθεί σκόπιμο από την Επιτροπή Εορτασμού, για την ασφάλεια του συγκροτήματος .

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου η κεντρική πύλη του Πολυτεχνείου θα ανοίξει στις 9 το πρωί και θα κλείσει στη 1 το μεσημέρι, για να πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ